söndag 26 juli 2009

Många besöker bloggen!

Jag har en räknare på min blogg, jag ser inte vem som besöker men kan lista ut några eftersom jag ser vilket nätverk man använder sig utav... så vissa kan jag räkna ut att de sitter på sitt jobb och har lite tid över - jag säger inget till chefen!!
Hur som helst, jag kan även göra en kartöversik å se vart alla mina besökare befinner sig. Kollade nyss - kartan ser ut som om den fått vattenkoppor. Det blir en prick för varje stad.... jag har 40 prickar i Sverige under perioden maj - juli. Jag har även prickar ute i världen - Brazilien, Japan, Nederländerna, Tyskland, USA... å många fler. Rätt häftigt må jag säga! SKulle va kul å veta om det är några jag känner eller om det är totala felnavigeringar!
Jag kan även se vilken tid alla går in och läser.... ja inte att just DU läser utan när folk i allmänhet kollar... de flesta kollar vid 9 tiden på morgonen... sen går det ner och ökar vid 12, vid 15 är det dags igen och sen är det en topp mellan 17 - 19. Även en topp vid 21. Det roliga är att se att det är rätt flitigt vid 01.00 också - alltså det finns fler än jag som är vaken om nätterna!

Natti natti (igen) Det är sommarlov å då får man vara vaken hur länge man vill!!!!
Våga Vägra Gå Å Lägga Sig!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

jA, VART DU HAR MIG HAR DU JU FULL KOLL PÅ, EN AV FÅ MED KOMMENARER, HIHI