lördag 11 juli 2009

Alla saker man skulle göra den här sommaren...


Dert blir som vanligt när det är sommar.... först planerar man att man ska göra en massa saker och så slutar det på samma sätt i år igen!

Kollade i allehanda idag - såg två föreställningar jag gärna skulle gå och se. Rövarna i Skuleberget och Grottmannen... båda har jag tänkt köpa biljett till i flera år men det blir aldrig av. Nu verkar det som att det är sista säsongen med grottmannen... nog ska ni se att jag missar det! När man aldrig får ändan ur vagnen!

Jag trodde att man skulle få sig en tur ut på Ulvön också - ja, kanske inte precis i år utan för si så där tre år sen eller fyra... Vi är hopplös. Semester och gör inte ett enda skit som vanliga människor gör. Nästa sommar ska jag gå på varenda café, loppis, auktion och arrangemang - eller åtminstonde ska jag gå på nåt arrangemang... eller kanske köra förbi bara för att ha varit i närheten av det som händer i kommunen. Nu har jag suttit på den här gården i flera veckor känns det som och INGENTING kul händer!


Nej nu måste jag tagga upp så att jag kommer att minnas den här sommaren som DEN BÄSTA!! Det va väl så det va sagt när jag tänker efter - DET HÄR SKULLE BLI DEN BÄSTA SOMMAREN!

Jag ska jobba på det!


Ajöss!

Inga kommentarer: