onsdag 8 juli 2009

Goda grannar!

Ännu en dag är till ända. Grabbarna fortsätter med
simskolan... jag har än inte varit med en enda dag men imorgon ska det ske. Rickard åker till Docksta tidigt i ottan så då är det min tur att följa med.
Idag har jag varit till stan en sväng. Kombinerade stadsbesöket med en god gärning... somliga har ju turen att få gå på fest, mitt i veckan, börja mitt i dagen och sluta mitt i natten. Alltså - han som skulle på fest kunde köra ner men inte hem...
Jag tog hem bilen vi åkte ner i och samtidigt kunde jag lasta den full med prylar som Nils ska ha till sin födelsedag. Mormor har investerat i en studsmatta åt killarna och det paketet va stort och tungt kan jag säga.
Snärtade in på bageriet och köpte en tårta också.... när man ändå är i stan så kan man ju kolla in alla reor som pågår... hittade ingenting - trodde att jag skulle få rycka in en bikini men hittade ingen som va nå snygg och hade heller ingen större köpiver! Jag får nöja mig med de jag har... men å andra sidan så vekrar tjocksockar vara mer aktuellt just nu.
På vägen hem kikade jag in till mor och far. Hungrig som en varg kom jag precis lagom till en eftermiddags kaffekopp med tillhörande macka! De va precis vad jag behövde!

Hemma igen så tog jag tag i lite kak och tårtfix. Rickard drog till Docksta med husvagnen för att ha nåt litet krypin nu när de ska sätta igång å gräva. Spännande å se vad det ska bli av allt. Förhoppningsvis kommer det upp en sjöbod inom kort!

Ikväll har vi satt upp studsmattan. Tur att våra underbara grannar kom över och hjälpte till. Lite lurigt va det, men det löste sig ganska snabbt med en liten blick på instruktionsboken så gick de som hejsan!
De va rätt många andra ute också - små äckliga svarta sve-åts-otäckingar. De bitts överallt! Baksidan på svensk sommar. Hur som helst - studsmattan är på plats och jag hoppas att Nils och Axel blir glada när de vaknar imorgon!!

Nu har här slagits in paket och Nils ska firas med buller å bång imorgon... tänk han har redan blivit fyra år.
Familjen sover gott och själv sitter jag och myser i soffan med blogg och tv...

Dags att göra kväll för att vakna till en ny härlig dag och en riktigt kalasdag!

Natti natti!!

1 kommentar:

annica lygdman sa...

Tror att studsmattan va lyckat.. När jag körde förbi i regnet va det några tappra kidz ute å studsa som värst... Kul....