måndag 6 juli 2009

Mera moln... men livet är ändå ljust!



Åter en ny vecka... fortfarande isande kallt men förhoppningsvis vänder det snart - Vad jag har lärt mig så är JULI en sommar månad! Vi gör lite tråkjobb medan vi väntar på värmen! Jag har städat mitt burk skåp idag, renbäddat i grabbarnas sängar... städat i industrihuset efter Rickards byggnationer. Så helt på latsidan har man inte varit. Det va rätt trevligt att sopa sågspån må jag säga! Ett lagom jobb en måndagmorgon :-))


Igår kväll bakade jag lite kakor till Nisses kalas. Han fyller fyra år på torsdag och han kan nog inte tänka sig att fira födelsedag utan kolakakor!


Jag stod även ett antal timmar med Roggas helvetesmaskin och slipade en stock igår. Trodde jag skulle få stå där i bikini och bli brun medan jag jobbade men se nån sol va de dåligt me! Stocken är iaf klar så nu är det också gjort! Ska bara betsas i nån mörk färg, de bryter av bra mot de vita taket.


Idag började simskolan, Rickard åkte med dem. Kan va kul att pappa följer med nån gång. Förra året va han och jobbade under hela simskoleveckan!



Nu har jag medan jag kollat mail och bloggar suttit med fötterna i en hink med såpa och vatten. Va rätt skitig om fötterna efter städningen. Foppa-tofflor i all ära men åhhhh va mina fötter tar stryk. Jag har förmodligen världens fulaste fötter... men det får man väl ta... man kanske är fin nån annanstans istället ??!

Nu ska jag ta tag i lite lunch åt grabbarna!



Skriver mera senare!

Inga kommentarer: