tisdag 28 juli 2009

Biljetterna är köpta...

... till Grottmannen. På fredag bär det iväg till Mannaminne, jag och två brudar till.... ÄNTLIGEN - jag som trodde att det inte skulle bli av - Man måste bara bestämma sig!
Idag har jag varit till frissan, klippt å färgat - blev väl som vanligt ungefär - återgick till min gamla frisör, d v s min morbror, de senaste gångerna har jag blivit klippt av min kusin Björn men nu va han på semester i vår gamla CABBY!
Medan jag va hos frissan åkte övriga familjen till Docksta för att lämna lite bygg-grejor där. Det fanns tydligen lite annat jobb att göra där också så jag hann "göra" Bjästa innan de kom och hämtade mig. Klockan drog iväg så vi va rätt hungriga... Det blev en pizza på Chaplin innan vi styrde vidare mot Skorped. Tur att vi fick lunch hos mamma. det blev en nog dyr dag iaf. Biljetter, frissan, Byggmax... lite rea-kläder...

Snart drar våra barn iväg på semester med farmor och farfar... kusin Oscar ska också följa med. Destinationen är Furuvik - där finns tydligen allt, tivoli, djupark och bad - vad mer kan man begära?? Det var rätt så spända killar som gick till sängs ikväll. Jag har börjat att packa och imorgon kl 11 bär det iväg.
Solen har tittat fram ikväll och man får tillbaka livslusten. Hoppas att solen skiner imorgon också, Rickard ska göra ett pass i Docksta medan jag förmodligen stannar kvar här hemma, jag följer nog med på torsdag istället om man är "fit for fight" då, vilket inte är helt säkert. Vi ska nämligen ut på GALEJ imorgon kväll. Bord är bokat på O´lerys för 7 personer... ska bli jättekul. Onsdagar ska visst va bästa utedagen men man känner ju inge folk nu för tiden så vi får väl se.... jag känner ju de 6 andra personerna som ska dit och det ska väl räcka.
Nu ska vi somna till RALLYBRUDAR på Canal+ , har sett den hundra gånger snart... finns det inga andra filmer??

Party party!!

1 kommentar:

Maria Strandberg sa...

Grottmannen är riktigt kul vill jag lova. Ha så kul på dina utflykter.

/Maria