fredag 3 april 2009

Längtar till sommaren!


Så har denna dag förflutit. Som vanligt sitter jag vid datorn strax före midnatt... varför bryta en vana??

Idag har jag inte fått nåt vettigt gjort. Startade dagen med att surra med min chef en timme... ja, vi hinner ju aldrig talas vid annars.

Sen drog jag iväg till verkstan med min bil... igen!! Eftersom jag frusit fötterna av mig hela vintern så va det dags att byta termostat i den lilla rackaren. Som om vi inte bytt nog med saker i den?!

Fick iaf en promenad ifrån Hellström... det va ju bra. Sen kom mamma och pappa på besök. Jag fick paket och blommor... trevligt. Vi fikade och pratade.

Fick meddelande om att bilen va fixad och eftersom det regnade beställde jag skjuts av byns egen Bobby Ewing!

5000 kr senare så har jag en tipp topp BENZ... det är väl inte fy skam!


Hade absolut ingen inspiration att laga mat... vilket löste sig helt underbart... Fick ett mess om att det serverades lax och potatis på 10:an... Det kan man ju inte tacka nej till. Min store son älskar lax så det gick verkligen hem!!

Kvällen avslutades med lite pistvakt och ostbricka!! TACK för en trevlig kväll för en ensam utråkad mamma!

På väg hem så snöade det... jag trodde att vintern va slut! Jag längtar till sommaren så jag håller på att bli galen! Därför måste jag bara få lägga in en akvarell illustrerad en sommardröm - sjöbod, hav... åh vad underbart! Min dröm kan bli verklighet!!

Nu är det hög tid att sova. I morgon kl. 08.00 står mr Broman och trampar på bron, vi ska ha bygdis möte här... åh vad det känns inspirerande!! Då ska kaffet vara kokat, så även äggen!!


Lördag är väl en trevlig dag... man får äta hur mycket lördagsgodis man vill... synd att jag inte äter så mycke godis längre....

Fast kaffe ser det ut att bli i mängder! Tror att jag ska försöka få till en västerbottenspaj... kanske kan man bjuda hem en och annan matgäst!


Det blir inte roligare än så här.... men en sak är säker... min gode vän MIA fyller år i morgon och inte nog med det... det händer mer saker i Svedjeholmen just denna dag.... Borde nog hälsa på men det är osett än så länge... jag har inget inplanerat, så vad vet man vad som händer??


God natt!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Att ni inte lät er!!!
Sluta kör BENZ!!!
Ni gör ju inget annat än har dessa bilar på verstan, tycker jag, likadant var det med den gamla.
Köp en gammal traktor (Volvo) de går tills de rasar, fråga Vivi, hihi.
Ha det gott, kramen