onsdag 1 april 2009

Jag har världens bästa vänner!

Vem i hela världen kan ha det bättre än jag. Först så blev jag firad på jobbet med en genomgående tema ala VÄSTERBOTTEN... en västerbottensost, en trevlig kokbok med recept där osten från norr är en given ingrediens... men vad dricker man till alla dessa delikatesser... ja inte är det hemkört iaf... nej, en flaska vitt, lagrad sen 2007 med namnet - Pinot Gris... ska visst vara mycket bra! Det ska testas... jag lovar... å jag vet att de finns de som vill smaka!

Varför blir jag då firad idag när man egentligen ska luras? Jo, min käre chef drar till residensstaden imorgon och kan tyvärr inte närvara på min stora dag....

Jag säger bara - TACK snälla Vivis... du är bäst!

Så kommer jag hem från jobbet och ska just ställa mig och röra ihop nåt riktigt näringsriktigt till mig och kidsen... Pulvermos och fiskpinnar... hm, inte det kuligaste men ändå.... Det är mat.

Ljudet från en ericsson mobil ljuder å vad säger den... - Vill du äta med oss? Så klart att jag vill! Hinner svänga ihop både en kladdkaka och kolakakor innan vi sticker iväg till middagsbordet. Underbar hemgjord pizza! Matlagningens egen prinsessa... Du är sååååååååå bra! TACK min vän!
Inte nog med mat så vad händer... jo, jag får ett snyggt grönt paket... Där det står - Ja, läs själva, va tvungen att lägga in en bild på paketet!
Jag hävdar att jag blir inte äldre än just 27! Å det tycks ju alla förstå!

Vad va det då som fanns i paketet? Jo en liten grön apparat som går på batteri, lyse längst fram... hm?? Går att ladda upp ... Allt en kvinna kan behöva! Särskilt när gubben är bortrest! Denna va även extrautrustad med en billaddare... helt perfekt! Alltså - en skruvdragare!! Jag tänker låsa in den så jag får ha den för mig själv! Tydligen så hade jag sagt för nån vecka sen att jag ville ha en EGEN! Å nu har jag en! TACK!!
Inte nog med det... fröken fräken stora syter i huset hade tyckte även att jag skulle få tårta så det hade också fixats... Hur bra kan man ha det?? Kaffe och tårta fick bli avslutet på en helt superbra kväll!

När jag hämtade posten så låg där ett kuvert... med mitt namn på och med texten - får ej öppnas före den 2/4... åh va nyfiken man blir. Jag ville genast öppna men nu är man ju en väluppfostrad flicka, tro det eller ej, jag öppnade inte... Håller jag bara ut lite så är klockan snart över tolv å då är det fritt fram att öppna...

Man kan undra vad man gjort för att förtjäna all denna uppmärksamhet... Jag har sagt det förrut och jag säger det igen... Livet är underbart. Jag har det "typ" bäst på nåt vis!

Nu ska jag försöka städa lite och sen ska jag lägga mig i tid för en gång skull...

April april... ingen trodde väl på det, Jag lägger mig aldrig i tid!! Å alla vet väl att det är helt hopplöst att sova kvällen före sin födelsedag! Man kan tro att jag fyller år varje dag, ha haaa.


Natti natti... mina vänner.

2 kommentarer:

Malin sa...

Grattis på 27 årsdagen! har ju redan grattat dig på msn men en så stor födelsedag som denna kan man ju inte önska grattis för mycket ;-)
Kramar från oss i Alanya!

ScrapAnga sa...

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS...
Jag har ju försummat dig lite på dessa sidor, men det är så vansinnigt mycket att göra på jobbet så man hinner inte med så mycket när man kommer hem.
Hoppas din stora dag blev kanonbra, men med en sån start, redan dan innan så kan det ju inte bli sämre.
Allt gott till dig gumman // Anga