tisdag 28 april 2009

Mys-tisdag!

Inatt har jag förmodligen inte sovit många timmar. Va rätt stolt över mig själv att klockan inte va över tolv när jag gick till sängs... läste lite och löste även lite korsord... (börja man bli gammal?) Kunde jag somna.. icke! Försökte och försökte... vred hit och dit men ändå va det som omöjligt att somna. Kanske va det rädslan för den okysste prinsen som ville in??
Efter lång tid somnade jag nog tillsist... Vad händer då - BANG - Axel ramlar ut sängen... Gick bra som tur va men jag va återigen klarvaken!!!
Klockan ringde som vanligt 05.50 - YES! Trodde att jag skulle dö - nån Törnrosa sömn hade jag inte fått och med nån sorts kraft tog jag mig ur sängen.
Morgon-racet va igång och vi klarade deadline som vanligt!
Kom in på jobbet och fick mitt kaffe och sen bar det av till sjukgymnasten! Han gör ett bra jobb... det känns bättre och bättre i ryggen.
En dag går rätt så fort och snabbt har både lunch och eftermiddag dragit förbi.

Tisdag innebär BARNGYMPA!!! Man måste snabbt laga mat och byta om och skjutsa barnen till skolan igen. Helt otroligt... Mammin är fri i en hel timme att göra vad hon vill.... fick mig en avkopplande kopp kaffe - Det är väl kvalitetstid om något!

Nu återstår lite disk och datafix.. Grabbarna ska i säng så att de inte är omöjliga att väcka imorgon.
Sista dagen på dagis för den här veckan. Pappi kommer hem och jag är ledig på torsdag... YES! MEN vi ska till stan och inhandla diverse byggsaker. JAG vill ha en ny SKOTTKÄRRA. Man kan inte bo på den här gården utan... Har lite annat att handla också - nya byxor till mina små älsklingar och så nåt snyggt till mig själv?! Eller... det kanske jag rent av hoppar över. Brukar inte gå så bra med tre av det manliga könet hängandes utanför provhytten. NEJ det får nog bli en annan dag!

2 kommentarer:

C.HARNESK sa...

Trevlig Valborg på dig :)))
// Kram Carola

ScrapAnga sa...

Ja du, man kan inte bo på någon gård utan skottkärra, inte i stan heller!! Hihi...