onsdag 29 april 2009

Prinsen va en bedragare!

Man kan inte lita på nån! Kikade in hos Lindas blogg och vad får man se... en otrogen bedragare! Ena kvällen gör han allt för att komma in hos mig och nästa dag sitter han i grannens damm och ... ja titta in så får ni se själva. Tur för honom att han inte blev kysst för undra just hur det skulle sett ut... sittandes i Lindas damm... mitt på ljusa dagen å ja .... ni vet vad!
Tur att man får hem sin egen gubbe ikväll.

Denna dagen har gått i full fart. Fick min första lakris-puck till eftermiddaskaffet - mums!
Hemfärden gick sakta och säker - rycktet hade nåt mig att farbror haffa återigen hittat till sitt eget lilla smultronställe... Gerdalsmon. Snacka om dålig fantasi. Finns det ingen annan sträcka som fartdårarna visar sig?
Jag såg då inte till nån polis som tur va!
Har röjt runt i hela huset med dammsugaren och skurhinken. Nu ska de väl va något så när städat. Men ett lekrum fullt med saker är alltid lika spännande att komma in i. Nils hade lyckats vända upp och ner på allt tror jag!
Jag fick även kasta ut lite brännbart från balkongen... vilken skön känsla det är. Imorgon ska skiten eldas upp!!
Jobbar man hårt måste man få en paus också... fick några trevliga kaffegäster på besök. Vi fick njuta av kvällssolen på altanen... Äntligen är det altan-sittning på riktigt!

Måste bara få skicka en hälsning till en av mina grann-jäntor... som sliter på körskolan! Bra jobbat Lina.
Hon skickar mig ett SMS så fort hon klarat en etapp på teorin! Fortsätt me´de så ska jag göra vad jag kan för att peppa dig!

Nej, bäst att se sig om efter sängen... man blir trött av städning - va så säker!

Inga kommentarer: