tisdag 21 april 2009

Dimman ligger tät!

Strålande sol och ett fantastiskt väder. Vad mer kan man begära.
Jag har jobbat idag och ett va ett fasligt ringande och besökande imorse så vi missade nästan vårt morgonkaffe... det hann kallna flera gånger. Men det är väl så det ska vara, det skulle vara trist att inga telefoner ringde... Som man kan tro om sin egen telefon ibland. Jag älskar när det ringer eller blippar till och man får ett SMS!!
Barnen va sega också när de skulle väckas. Det tar på att vara ledig men kul har vi ju haft så det är värt alltihopa!
Lunchen strosade jag runt på stan lite. Tänkte kolla om det fanns nåt snyggt att köpa tills på lördag. Ska bli kul att gå på fest och träffa lite gamla kändisar.
Fick faktist ett mail av en gammal klasskompis idag som undrade hur många från vår klass som kommer på festen.
Jag hittade inga kläder och gjorde väl ingen större djupdykning heller att bums hitta nåt. Jag tar nån gammal trasa sen tidigare... jag har ju den där franströjan som jag va så skeptisk till... Den får det nog bli om jag inte hittar nåt annat.
Grabbarna blev hämtade av farmor idag och det innebar även käk där. Perfekt!
Jag skjutsade dem till barngympan och gjorde lite stök här hemma medan de va där... en timme går för vansinnigt fort.
Trötta som trasor fick jag hem dem och kastade dem i badet direkt. Lite film och välling gjorde att de somnade nästan direkt.
Själv har jag städat och gjejat. Våren innebär grus och super smustiga overaller så det är till att tvätta upp dem tills imorgon, hoppas bara att de hinner torka.
Idag är det även stora soptunne dagen. Tunnan ska ut till vägen och allt skräp som finns i huset trycks ner. Jag tömde några papperskorgar också... men de la jag i min lilla eldningskona här ute, ja, där jag eldade igår. Döm om min förvåning så va det fortfarande glöd i den och det började ryka som tusan.... aha... man kanske ska slänga dit lite mera löv så blir man av med det. Å det gjorde jag. Löv ryker utav bara den... därav rubriken. Skorpedsvägen fick sig en dos av mitt illaluktande löv... såg ut som självaste London.
Nu ska jag sätta mig och läsa lite nämndshandlingar. Nämndsmöte hela dagen imorgon. Borde nog vara på jobbet, som vanligt önskade jag att jag kunde klona mig. Vilket är omöjligt!!
Jag har även en ogjord uppgift på min kurs. Ska hitta en bild som ska redigeras, vet bara inte vilken jag ska välja och vad jag ska göra med den. Men det tänkte jag också hinna med.

Det här inlägget blev nog det tråkigaste i historien men det kan inte hjälpas. Alla dagar kan ju inte vara toppenbra.
Jag har iaf beställt tid för klippning på fredag. Min ordinarie frisör är ju i fjällen så jag ska testa hans sonahustru. Det blir spännande. Hon ska även få sätta lite färg på den här risbusken. Det blir nog toppenbra!!
Nej nu ska jag ut å kolla elden... igårkväll när jag gick ut en sista sväng så va det så fin grillglöd så jag blev rakt sugen att hämta en korv och grilla den i min ensamhet... Tänk om nån sett att jag stått där och grillat kl 23.00?!!
Tack å gonatt!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Men nu tror jag rakt du har dött, inte ens det minsta lilla liv av dig på bloggen, har du försvunnit.
Jag själv har legat kraftigt förkyld sen i helgas, så idag var första utedan.
Håller med dig, grus grus grus...
Jag dammsuger morron o kväll, men på nåt vis så verkar nån komma o kasta in nytt under natten, osjysst...
Ja, hihi, det skulle se ut det om du stod o grilla mitt i natten, kram kram//Anga