lördag 25 april 2009

Mitt i natten!

Sitter och gör ett litet inlägg trots att det är mitt i natten. Jag är som vanligt hopplös. Skulle försöka sova men det går inte. Så därför så sitter jag i sängen och skriver ett blogginlägg. Är jag helt sjuk eller?
Idag har jag varit till frissan. Blev inte Malin som jag hade trott utan min kusin Björn istället. JAg blev helnöjd... kul med lite annat än sist. Malin fick lägga in färg i mitt smått gråa hår. Jo, det är sant. Jag har fått gråa strån... förfallet är nära. Man gör så gott man kan för att dölja det!
Det är alltid lika kul att åka till Bjästa för en makeover... trevligt att träffa släkten! Killarna va så himla snälla hela tiden. JAg kan förstå om de hade blivit skitless. 10 - 12.30 satt de och läste Bamsetidningar och skotertidningar. Jag är en lyckligt lottad mamma!
Innan vi drog hemmåt så köpte vi nya springskor till Axel. Hans skor va i princip helt utnötta! Kurr i magen hade vi också. In på Sibylla för var sin korv och glass... Jag tog ingen glass.... man måste ju tänka på figuren!
När vi kom hem fick vi besök av kusin-vitamin Oscar. Grabbarna lekte och hade jätteskoj.
Själv fick jag besök av bröderna Brothers Su. Den äldre brodern bjöd på glass och jag gjorde det jag är bäst på... kokade kaffe så klart!
Solen gassade helt underbart och det ena besöket avlöste det andra. Oj, oj, oj... så det kan bli.
Kvällen avslutades med pizza på vår altan... underbart. Jag älskar att sitta på altanen om nån nu har missat det! Mysigt till 100%
Nu laddar jag för morgondagen. Ska försöka göra lite nytta här hemma först... kratta och städa lite... sen är det partaj för hela slanten.
Om jag nu ska orka med det är det nog bäst att jag försöker sova. Hur nu det ska gå. Nattuggla som jag är.
Talade även med min käre sambo ikväll. Han är visst lite risig - febran har slagit till... inte bra. Trist att vara sjuk där borta i sin ensamhet. Vi tänker på dig... hoppas att du piggar på dig snart.

Nu finns det ingen återvändo... jag ska sova om jag så vill eller inte!

God natt från nattugglan mitt i byn (många sorters ugglor det finns... kom jag på!! :-))

Inga kommentarer: