torsdag 23 april 2009

-He´de båla farstubroa, Gamm´as!


Ha haa... Dialekter är väl för underbart. Denna rubrik har jag knyckt från en annan blogg som inte alla har tillgång till. Men det är verkligen en störtskön kommentar! Junselemål a´la Nicke Sjödin - tyvärr nyss avliden.

Vad betyder då detta... jo, tydligen så är det så att får man ragg av nån som man inte är särskilt intresserad av så är det just så här man ska säga till vederbörande...

-He´de båla farstubroa, Gamm´as!

Om det fungerar har jag ingen aning om men visst känns det som om herrn skulle ta svansen mellan benen och dra hemmåt!??


Vart har jag varit de senaste dagarna? Det kan man fråga sig. Vaknade med en super smärta igårmorse. Kunde inte ta mig upp ur sängen... ryggen spökar igen. Efter några försök så kom jag upp... oj, trodde att jag skulle svimma. På riktigt! Drog i mig en Ibumitin... (kanske skulle jag satsat på Ipren - hörs bota allt?!) Ställde mig i hetvatten en stund och så smörjde jag in ryggen med muskelsalva av samma märke...

Snälla barn som man har klädde de på sig nästan själv utan bråk och stök... Sen bar det av till stan. Hade sammanträde hela dagen - inget vidare när man har ont i ryggen - men det funkade!

Ringde runt och försökte få en tid hos sjukgymnasten jag brukar gå hos men där va det stopp... inga tider... fick en annan att ta sig an mig, skönt! Hipps vipps så ringer mr Sjukgymnast och ahr trollat fram en tid tills idag - perfekt MEN jag fick strula med att avboka den andra - känns alltid lika pinsamt!

När jag kom hem igår va jag rätt trött och less på det onda så nåt bloggande blev det inte. Hade nog med att få grabbarna i säng.

Jag hann iaf ringa och gratta födelsedagsbarnet och fritidsbonden LARS - Grattis grattis!!!


En annan som också måste få ett STORT GRATTIS är min granne SOFI - GRATTTIS GRATTIS till KÖRKORTET! Äntligen får man väl lov att säga... som vi har väntat på en chaffis! Bådar gott inför sommaren!


Morgonkaffe på "farstubroa" hör våren till... idag va första gången för i år även om chefen va lite tveksam till mitt förslag.

Idag har det varit jobb för hela slanten... Hann med en liten "utflykt" på stan innan jag åkte hemmåt för att hämta grabbarna. Verkligen trevligt att få lite sol och luft när man sitter inne hela dagarna.

Händer inte mycket i mitt liv just nu... men vänta ni bara... snart är det helg och då är det dags för partyt som jag pratat om såååå länge. Då kanske det finns nåt smarrigt att skriva om.


Vi tog oss en cykeltur runt byn mer spännande än så va inte den här kvällen... givetvis fick jag mig en stund vid strykbrädan också...


Imorgon är det time för klippning. Kl 10.00 landar jag i Bjästa för en total makeover.... hm, blir nog som vanligt är jag rädd trots att jag dragit till med en ny frissa!


Nu ska killarna i säng såååååå händer inget superkul innan jag går och lägger mig så blir det inga fler inlägg idag!

Anga - JAG lever... va så säker.... så nu har du lite mera att läsa och kommentera!


Ruggugglorna har tinat fram... har sett flera exemplar... "vört" de är våren?? Såg även två svanar idag... det är väl rätt fascinerande djur - ska visst hålla ihop hela livet! De är väl kärlek om något!


Kram å ajöss!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den va fin!

Jag har numera släppt på lösenordet på min blogg. det var ju inge roligt att inte ha några läsare.

Ha så kul på fest i helgen. Om det var nu i helgen vill säga....

Själv ska jag städa upp på tomten. Såg att penseerna kommit nu! Dax för en uppfräschning....

Ulrika

ScrapAnga sa...

Gud vad jag blev avis, kände ett hugg i magen. Sitta ute på broa´på SV. Det lät såå mysigt.
Huvva, din rygg är inte att leka med, du har världens sämsta måste jag säga.
Hare gott, kram kram