torsdag 2 april 2009

En sån dag!

Vad har man gjort för att förtjäna en dag som denna? Hela dagen har min mobil kvittrat till av SMS och grattismeddelanden... helt otroligt! Men jag blir så glad och tacksam!
Berättade ju om gårdagens uppvaktning av chefen... hon fortsatte idag än fast hon inte va på plats. Blommor och Ting kom och levererade en mycket fin blomma! TACK - du är så himla snäll Vivi!
Eftersom jag vet att hon slitit som bara den sista veckorna så köpte jag faktist en tulpanbukett till henne (innan jag fick blomman av henne) och satte den på skrivbordet med ett kort jag knåpat ihop själv med en passande Rocky-serie-slip. Tänkte att det skulle uppmuntra henne lite.
Startade dagens jobb på SV med att installera ett trådlöst headset. Funkade inte fullt ut - vet inte vad jag gjorde för fel men å andra sidan fick jag ju fart på det tillslut och man kände sig som Madonna där jag stod vid skrivbordet... Bra uppfinning att inte sitta fastknuten vid arbetsplatsen. Kunde till och med fixa kaffe medan jag stod i telefonkö.... Nice!
Lunchen tillbringade jag på en trevlig liten affär för kvinnor. Köpte mig en egen födelsedagspresent... fin fina grejor, tur att jag hade ett presentkort i börsen som räddade ekonomin något! Snyggt va det iaf. PRESENTKORT är också en bra uppfinning!
På väg tillbaka till jobbet snärtade jag in på Ica, inhandlade lite bröd och mjölk m m. Jag köpte även påskliljor i kruka samt några kycklingar för att göra en fin dekoration till SVs entré. Tror att det blev rätt så PÅSKIGT... Nöjd med skapelsen blev jag iaf.
Jobbade på och hann till och med en kaffekopp innan jag skulle iväg hemmåt.
Drog iväg till bageriet och köpte mina tårtor till ikväll. Smörgåstårta och prinsesstårta. Man vet ju aldrig hu många gäster man får.
Gasade iväg mot Skorped med vetskap om poliskontroll i Gerdal. Kom till Överhörnäs när jag insåg att påsen med mat blivit kvar på jobbet. NEJ! inte Nu... har inte tid men vad ska man göra?? Ringer till farmor som jag lovat vara ledig från oss... kollar om hon kunde hämta killarna och jag fick åka in till stan igen och hämta påsen.
Det tog väl ca 20 minuter så lätt försenad blev jag. Men jag klarade mig från Polisen iaf - BINGO!!
Som jag skrev igår så fick jag ett brev som skulle öppans idag... En skattjakt... från familjen J i Mosjö. Dit begav jag mig... hittade ett brev på deras altan där det fanns nya anvisningar... följde kartan som inte va allt för svår att tyda och där i carporten hängde en påse som det stod GRATTIS KATRIN.... Wow vilka roliga vänner man har. Eftersom jag va så försenad så sparade jag paketet tills jag kom hem.
Snabb mat till killarna och mig - Mos och korv. Inte det roligaste men dock MAT.
JAg han knappt svälja sista tuggan så kom min första gäst, sen rullade det på kan jag säga. Man kan tro att jag fyllde 50 eller nåt. Aldrig förr jag jag väl blivit så uppvaktad. Räkande ut att vi va nog ca 25 personer som fikat tillsammans ikväll. Ändå så är inte mamma och pappa inräknad... de kommer imorgon fm.
En person till som inte va på plats va min sambo... som sliter och kämpar i Norge. Klockan gick så fort så jag hann inte ringa honom. Dåligt av mig men det va fullt upp med kaffekokning och diskning så jag får väl ta och ringa imorgon istället. Kram kram !

Jag har fått så fina presenter och så roliga presenter. TACK alla underbara vänner. Jag har det bäst! Vilken tur att vissa presenter går att dela med andra! Å det ska jag verkligen göra.
Jag hör utav mig när grejerna ska testas... både det ena och det andra!!
Tiden går och jag vet att det är natt... så det är hög tid att sova. Tror att jag ska ta och drömma nåt riktigt härligt inatt. hm - vad kan det vara... nåt somrigt kanske??!

2 kommentarer:

C.HARNESK sa...

GRATTIS på din stora dag :)))))
// Mvh Carola

ScrapAnga sa...

Vilken härlig dag du verkade ha fått, och är det inte typiskt att man "glömmer" när man har bråttom.
Man blir lätt irriterad på sig själv.
Med alla dessa människor så undrar jag om tårtan räckte ;)
Ha det gott kramelikram