lördag 4 april 2009

Morgonmöte!

Lördag med rivstart kan man säga! Styrelsemöte med bygdis här kl. 8. Ingen vila här inte. Men det va rätt så bra. Kaffe och macka och mötet avklarat innan man fattat att man vaknat! Stackars Helena som är helt ny i styrelsen... hoppas att hon inte blev förskräckt!
Vi hann även ha ett möte till... kl. 9 startade delar av festkommitténs sitt första möte.
Vi har nu bokat datum för vårfesten... BOKA IN 22 MAJ REDAN NU... då blir det partaj på Bygdis.
Tur som man har så fick jag en present även idag... nåt så praktiskt som Deo-servetter... Något jag borde tagit patent på för ca 15 år sen, idén va min!!! Men man får väl skylla sig själv när man ligger på latsidan! Nu finns iaf uppfinningen och det kommer nog bra till pass när det blir nån svettig utflykt.
Dagens upplägg... ja, vad ska man ta sig för? Hade tänkt att vi skulle ta ut cyklarna idag men det ser ut att bli en annan dag eftersom det kommit sånt där vitt från himlen... Säger som en av mina frukost gäster - Det knarrar under skorna.... vart tog våren vägen??
Konsum måste nog få sig ett besök. Kaffeförbrukningen de sista dagarna har varit enormt... Bara idag har jag hunnit koka ca 20 koppar och fler hinner det nog bli innan kvällen.
Grabbarna drog till Emil så helt plötsligt är man solo...

Ja, det va nog dagens första rapport från 29:an

Inga kommentarer: