tisdag 30 december 2008

Sitter och tar igen mig...

Efter en dag i matlagningens tecken... Hade väl inte tänkt detta men eftersom hela ToRiRo AB håller på med en helrenovering i hyreshuset måste någon jobba med markservicen. Började med att styra in ved vilket någon annan i familjen lovat att göra men men... nu har jag gjort det själv.
Tur att man har värmepump... annars hade vi väl frysit ihjäl.
Lunch hos Linda blev det idag. Kollektivet äter och fikar tillsammans hela tiden.
Eftersom jag avböjde att hjälpa till med målningen (höll mig undan idag också) fick jag middagsbjudningen. Skalade potatis och skar kött som puttrat på spisen i flera timmar... så blev det mört och fint också. Lite svårt att beräkna när man inte vet hur många som kommer. Slutade med 10 som åt iaf. Det hade nog räckt till fem personer till. Men det får väl bli luch imorgon.
Nu är vi mätta och nöjda. Efterrätten tar vi ikväll, ingen va sugen på min jättegoda blåbärspaj med vaniljsås efter maten så om vi låter potatisen sjunka ner lite så är vi nog beredda på lite fika till kvällen.
Tänkte kasta mig framför tvn och kolla in Modo matchen. Risk att man blir lika sur som vanligt, bäst att de tar och skärper till sig innan de ligger riktigt på botten av tabellen. Man har ju lite att försvara med tanke på att det finns vänner som håller på andra lag som det för tillfället går bättre för just nu!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Men det är ju jättebra betyg på middagen, att ingen orkade efterrätten. Men synd på blåbärspajen, gud, nu blev jag sugen, sov gott, nu ska jag lägga ner för ikväll, o vara trevlig med våra gäster.