onsdag 3 december 2008

Å hela tiden kom det bara mer o mer o mer....


Snö alltså, det är så mycké snö nu så blir inte julen vit i år så vet i tusan när den ska bli det. Jag skulle hämta en snöskyffel i uthuset och mina skoterskor räckte knappt till. Kan det ha kommit 40 cm kanske? Skotta snö... ett evighets jobb men hur som helst så är det ett bra sätt att få luft och motion även om det känns dryg när man kommer hem från jobbet.... Kunde ha ringt min gode traktor vän MEN nåt ska man väl klara själv. Det är bara när det är kris man ber om hjälp... Bra kvinna reder sig själv. DET ÄR VINTER I SKORPED!
Ikväll har jag sett BONDE SÖKER FRU - Nu börjar det bli kärlek i luften.... åh va kul det är. Förstår inte varför just det programmet är så kul. Har gillat det varje säsong.

Mystisk utmaning jag fick av Malin. Man är inte så van att skriva eller säga 5 bra saker om sig själv, Det är lättare att hitta vilka brister och fel man har. Testa själv....!

Imorgon är det röntgen av min onda fot. Hoppas att de hittar nåt fel på den för så här kan man ju inte ska ha det. Har ständigt en ond högerfot.... förhoppningsvis är vi ett steg i rätt riktning att hitta felet.
Sista arbetsdagen för den här veckan. Det är mycket som ska hinnas men det ska nog gå bra. Imorgon kväll kommer kusinerna Oscar och Nova hit medan mamman går på julfest. Ska bli skoj att få rå om Nova en liten stund. Världens sötaste lilla tjej (Oscar får jag ju rå om lite nu och då).
Helgen kommer att bli riktigt lugn. Spelning på fredag, DANSBANDSKAMP på lördag SCOTTS är kung! För den som missat att jag håller på dem. Läste i Malin T:s blogg att hon är hemma i Sverige så det kanske kan passa att vi ses nån gång i helgen. Hennes son är livrädd för snön vilket inte är så konstigt eftersom de bor i Alanya, Turkiet. Det ska bli skoj att träffa henne och Emre.
Till veckan ska vi få in alla våra cirkellistor.... hmmm brukar kunna vara ett trix men i slutändan så brukar det lösa sig. Jag ska vara ledig på tisdag, ska förmodligen till Sollefteå en sväng. Ett spännande projekt väntar...

Natti natti...

Inga kommentarer: