söndag 7 december 2008

Andra advent!


Dagarna går himla fort tycker jag. MEN vart i hela friden tog julstämningen vägen. Förra helgen va det så adventsmysigt och nu har jag totalt tappat den känslan... Bäst att ta tag i det om man ska hinna innan julen är över.
Måste nog starta veckan med risgrynsgröt - det kanske hjälper. Å så lite Lars-Vegas trio, eller vad säger Du Rossi? Kommer man inte i stämning då är det nog kört på riktigt!

Sammanfattningsvis av lördagen kan man säga att den slutade helt okej. Supergod mat m m, Modo-vinst! Kalasfika hos Stina... OCH en inspelad verson av Dansbandskampen. Kamp och kamp... börjar bli rätt förutsägbart vilka som går vidare. Särskilt igår har ju alla kunnat åka ut eller stannat kvar. En sånglektion på dem alla hade nog inte skadat. Scotts va bra men inget man hoppar högt över. Till nästa vecka får de rycka upp sig!
Söndagsmorgon
Startade dagen med Robin Hood på soffan med Nisse som tyckte att det va morron... hm vi va inte riktigt överrens men det gick att sova till en Disney klassiker också... Söndagsskolan väntade och vi drog iväg. Nu är det full fart på övandet av julspelet. Våra killar va väl inte riktigt med i alla sånger, typ ingen sång... men med lite övning så kanske det sitter till slut. De ska iaf få det hedersamma uppdraget att vara herdar. -Inte ja´sa Nils som va ovanligt sur. Axel höll på att svimma när han hörde att julspelet visas inför fullsatt kyrka och han ska stå där framme. Nästa -Inte ja´. Om Näsströms pojkarna blir herdar eller ej det ser vi på annandagen. Jag röstar för att de kommer att sitta i mammas knä på bänkrad nr 5.
Idag har vi som vanligt haft "after söndagsskola" Fullt ös med fyra grabbar. Gjorde ett utbyte vid 14-tiden - då pös de iväg till nästa hus, brukar oftast bli så. Mamman fick lite lugn och ro och passade på att slå in lite julisar... fortfarande ingen julstämning - trots Jul i Betlehem med Carola i CD-spelaren.
Ikväll har Axel fått lite mindre hår på huvudet - bäst att göra sig fin innan tomten dyker upp. Nisse somnade ifrån klippningen så honom tar jag imorgon.

Nu sitter jag här och borde väl sova men det är ju så härligt att vara själv en stund.

Veckan ser rätt ostadig ut. Nils är som en kraxkråka, förkyld och inget vidare pigg. Jag som ska till Sollefteå på tisdag, jobba ons, tors och fredag.... Tänk att dessa sjukdagar alltid kommer helt fel, vore toppen om han höll sig något så när denna vecka för sen är ju pappan tillbaka och då finns ju inte problemet! Hur som helst. Det löser sig på nåt vis.
Sollefteå känns kul... ett litet projekt som vi får se vad det blir av det.
Kanske kan man passa på att handla lite julklappar när man ändå är iväg.... KLÄDDAX är ju alltid skoj att göra en tur till, synd att det brukar bli så himla dyrt jämt.
Nu ska jag gå och spana in Svensson Svensson från igår sen är det nog god natt för fröken Karlström.

Inga kommentarer: