onsdag 31 december 2008

Gott slut...







Efterlysningen gjorde susen - Gick inte många minuter förrän första samtalet kom - han har varit synligt borta vid 46:an enligt Sundberg... Precis vad jag trodde. Hem kom han och nu är han borta igen men den här gången följde Axel. Skotertur upp på berget, det hör nyår till - fast förr åkte man upp lite senare och festade in det nya året. Nu blev det mer en familjetripp!
Eftersom vi bara blev två kvar i huset passade jag på att arrangera SPA Katrin... Bad med skum och musik (Scotts), jättehärligt ända tills det kom en liten person och ville delta, då skulle helt plötsligt det i en massa krokodiler och ankor... Mysigt ändå. Att man inte badar oftare?! Sist jag tog ett bad va när jag va i Umeå på hotellet och då va det ju lite ont om tid så nån lång badning var det inte tal om.
Nu närmar sig det nya året... Underbart att få gå "till byn" på middag. Förmodligen blir detta det sista inlägget för det här året men man vet aldrig. Rätt som det är händer det något riktigt spännande som jag bara MÅSTE dela med mig av. Skulle bli rätt förvånad själv om det skulle hända nåt... men man vet aldrig.
Nu säger jag det i alla fall GOTT NYTT ÅR alla blogg-lovers!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Hej o hopp på årets första dag.
Måste vara fruktansvärt att inte vet vart karln är, tur han återfanns.
Men du!!
Nu förstår jag varför du tycker att min son har ett fint namn, SCOTT. Har inte tänkt på det förren nu, hihi ;)
Jag känner till den där badtekniken, man börjar soft o lugnt, sen späds det på mer o mer, sen är hela badet fullt med 3 barn o krockisar o dinosaurier, plask o vatten i hela badrummet, då får man ju retirera o sätta sig i soffan o titta på.
Tänk om man kunde få va ensam i badet nån gång, men låser man dörren så lyckas de öppna den ändå.
MEN, mamma är mamma.
God fortsättning//Kramen