måndag 8 december 2008

En härlig dag!

Nu är det kväll igen, tiden går för himla fort. Som vanligt har det snöat i Vinterlandet Skorped. Här är det så mycke snö att jag aldrig varit med om dyligt... inte i början av december iaf. Skottning flera gånger om dagen, tur att man får lite hjälp mellan varven av en stor gul traktor!
Tomten kom på besök
Vi har träffat tomten idag, paket hade han också med sig. Alla barn på Stor och liten fick en julklapp på dagens avslutning. Barnen hade klätt sig i tomtedräkt, pepparkaksdräkt och lucia... Alla utom Nils som valde VANLIGA KLÄDER! Bestämd herre!
Fick äran att julfrisera kusin Oscar och så Nils som låg och sov igår när det egentligen skulle göras. Snygga killar blev det så nu kan det få bli julafton.... nja inte riktigt än, jag har ju inte varit till min frissa än.
Tvättstugan fick sig en omgång ikväll, städad och fin!
Farmor kom på besök så henne fick jag bjuda på lite glögg och lussebullar. Mysigt!!! Inte ofta som hon har tid att sitta ner en stund.
För ovanlighetens skull tänker jag lägga mig före midnatt. Imorgon ska jag åka till grannkommunen Sollefteå, om Nisse är frisk...
Natti natti.

Inga kommentarer: