torsdag 11 december 2008

MoDo Hockey....


...tog och vann ikväll, det va väl på tiden. Nu är det bäst att de plockar lite poäng om det ska bli några julklappar för våra hockey-pojkar, man kanske kan hota med det, det funkar på mina grabbar iaf.

Jag känner mig som en duracellkanin från morgon till kväll. Vaknar med ett spring i benen, till duschen, ut ur duschen, till garderoben, ner till sminket, fönen, plattisen, vattenkokaren, vällingpulvret, vidare till pannrummet upp ur pannrummet, upp med välling till Nils, ner till advetskalendern, upp med paket... ja och så vidare. Skynda skynda - nu är vi sena... kom men kom nu då.
Ja så låter det varje morgon hos oss.... Men vi klarar oss alltid på 59 minuter. 07.00 susar vi in på dagis.
Idag fick jag ett extra uppdrag, fröken Broman behövde ett par svarta brallor.... det fixade jag... så jag hann in där också.
Jag ska erkänna att jag hann inte med någon frukost så jag svängde in på Statoil och köpte mig en drickyoghurt... inte det bästa men det fick duga.
Tjejen i kassan tittade på mig och så sa hon - frukost va´? Ja sa jag blev lite stressigt idag. Åh sa hon, jag har inte ätit frukost på två dar, firmafest i förrgår, kom hem halvfyra... fattar du?
Jag skrattade åt henne... märkligt, jag kände inte henne men tydligen såg jag ut att vara en förstående kund varför hon va sliten till och med dag nr 2.... Givetvis är jag förstående, svarade henne att Det är så att det måste finnas nån på varje fest som stänger, släcker och låser! Alltså en festens vaktmästare. Jag har ju samma titel och förstår precis.... Vi skrattade gott båda 2!
Fullt upp på jobbet, härliga tider så här års. Många kommer in och många julkramar blir det!
IDAG FICK JAG OCKSÅ CHOKLAD och BLOMMOR! Vi hade lånat ut lite bord till våra grannar och hon va så tacksam... Vilken överraskning, presenter varje dag!!!
På dagis va det glöggfest för alla mammor,pappor eller den som nu skulle hämta, trevligt och barnen hade väntat på detta ögonblick hela dagen...
Imorgon är det lucia - vet inte om jag ska lussa för nån... tror inte det, ska vara för chefen men jag vet inte om hon skulle uppskatta det.
Tar nog med mig UKULELEN till jobbet iaf... så får vi väl sitta och öva lite i smyg.
Jag missade kursen ikväll så även vår mystiske vän TURKOSA... men hon har fullt upp med bakning och ljustillverkning eftersom det är ÖSTERGENSJÖ JULMARKNAD till helgen. Ett måste för den som VET hur himla mysigt det är där.... VI KOMMER OCH FIKAR hos dig Mammamia
Nu räcker det för idag, sov så sött gott folk!

1 kommentar:

ScrapMi@ sa...

Hej Katrin!!
Nu har jag hittat till Dej via Angas blogg roligt vi har setts på familjeliv tidigare ;-)
Trevlig Helg!
Kram/Mia