måndag 29 december 2008

Go´morron!


Sitter i soffan och dricker mitt morronkaffe. Det blev precis som jag skrev igårkväll. Kaffe och lussebulle och Nyhetsmorron på TV4. Grabbarna sover och sambon har rymt till hyreshuset... det spacklas där idag men jag håller mig undan, smart va.

Vaknade av en telefon som larmade, kanske för tionde gången den här månaden. Rickards telefon är inställd på väckning... men nu va han redan väckt och utflugen så jag blev väckt istället. Kanske va det inte så dumt för då fick ju jag min mysmorron!

Ganska praktiskt med laptop. Jag brukar skriva på min dator som är en trad. stationär dator, nu fick jag tag på sambons dator, vilket innebär att man kan sitta i soffan och skriva. Snart har jag kanske en egen så här, jobbet ska skaffa nya datorer, det ska bli kul. Den dator jag har på jobbet nu är riktigt dålig, trött kan man säga!

Nu ska jag ta mig en påtår och så ska jag fixa mig en macka... Hörde att grannen va förbi med dagens tidning (har en brevlåda på bron) så då måste jag läsa och se om nåt har hänt.

Hej hopp!


Inga kommentarer: