tisdag 9 december 2008

Mamma på villovägar!

Nu luktar det pepparkakor i hela huset... kanske kanske smyger sig julstämningen lite närmare.... har fortfarande inte rätta julstressen i kroppen - varför vet jag inte - bra eller dåligt, det får man väl se
Idag fick vi oss lite sovmorron - skönt! Nisse vaknade pigg som en mört så det blev dagis som planerat. Konstig nog så hinner jag mer när jag stiger upp kl 6 och ska vara på dagis kl 7. Idag hade vi mer tid än vanligt men va ändå sen??!! Efter dagislämnadet hann jag hem och få mig en kaffekopp och en macka innan jag skulle iväg till Sollefteå. Hm... tanklampan skulle snart börja lysa så "in på depå" och sedan vidare. Fin vinterväg och ett fantastiskt vinterlandskap. Vägen över skogen är såå himla fin. Ja, vägen kanske inte är den bästa men hela alltet liksom, gnistrande snö i helt orörd natur. Inga hus bara vit vit vit med klarblå himmel.
Shoppade lite i grannkommunen men inga större inköp. Tittade in på systemet och hittade en vit glögg jag aldrig provat.... kanske nåt som passar till lussekaffet jag ska ha med Anna.
Lotta på SV, bjöd på kaffe och macka... perfekt för en långväga gäst!

Grabbarna och jag har ikväll sett på en gammal julkalender. SUNES JUL... Den kan man skratta gott åt. (kanske är inte just detta ljudklipp det barnvänligaste)
När de somnat tog jag och skrev alla julkort och bakade mina jättestora pepparkaks hjärtan. Ingen vidare smidig deg så det va inget för barnen kan jag lugnt säga. Men den passar bra till stora pepparkakor som inte ska ätas.

Nu stänger jag bageriet och bloggeriet för ikväll men jag återkommer, va så säker!

Inga kommentarer: