måndag 1 december 2008

Rix morron zoo...


Så var det vecka igen. Startade dagen med pepparkaksbak på Stor och Liten. Alltid lika uppskattat. Dagen förflöt vidare med en tur till Bjästa för att införskaffa en ny plattång - nåt mitt lockiga hår bara måste ha. Den jag fick förra julen har strejkat och jag fick hämta ut en ny - HURRA. Vidare till mamma. Grabbarna skulle stanna hos mormor (blev pepparkaksbak där också) medan jag drog till stan för lite shopping och inlämning av mobiltelefon som oxå strejkat.... Blir tokig på alla prylar som inte fungerar. Laddningen vill inte funka och då är det ju rätt värdelöst med en telefon.... No problems... telefonen åker på rehabilitering och jag får ta en gammal.... huvudsaken är att man inte är utan! Sen hade vi budgetplanering för kultur och fritid... fortfarande ingen lätt nöt att knäcka... PENGAR.... ett nödvändigt ont när de inte räcker till vad man vill att de ska räcka till.
Nu till dagens UNDERBARA NYHET! Jag skrev i nåt tidigare inlägg att Radio Rix lägger ner i Örnsköldsvik - Katastrof för min del.... JAG älskar Rixmorron ZOO - Det bara är så. Musikgalen som jag är VILL jag höra den musik de spelar - även om det kan bli lite tjatigt ibland men då är man ju fri att ändra till en annan kanal om man vill....! Jag är ju en flitig P4 lyssnare på lördagarna så där vi 10-tiden....(för den som missat det så sänds MELODIKRYSSET då)

Kom hem lite väl sent eftersom det är jobb och dagis imorgon. Hur som helst.... insåg jag att jag hade tagit upp en JÄTTESTOR köttbit som bara va tvungen att få sig en omgång i stekpannan.... Husmodersföreningens ordförande tog saken i egna händer och skar och stekte den enorma köttbiten. Nu är det gjort och middagen är klar inför imorgon. Ska bara ringa farmor och be henne hämta grytan så behöver inte hon laga mat imorrn... Hon behöver bara hämta barnen på dagis, sätta på potatis så är ALLT klart... Himmel va duktig jag är. Nu återstår bara en sak - kasta mig i säng för att med ett leende på läpparna vakna upp till en ny dag. Sagt och gjort! God natt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej vännen! Nu är jag på plats i snöiga Överå :-) Vi måste se till att träffas snart!

Jag har en utmaning till dig i min blogg :-)