söndag 21 december 2008

Fel band vann!

Kvällens Dansbandskamp slutade i katastrof... Vad är det som händer. Pajas-gänget från Älvdalen kammade hem vinsten... Hur tänker Svenska folket? Liknar ingenting, sjunger skitdåligt men går ändå och vinner!?Total katastrof om man nu kan bli upprörd över ett tv-program. Jag ringde och röstade flera gånger, som sagt, det är emot mina principer men just ikväll släppte jag på det och röstade ändå.
Förutom detta så hade vi en trevlig kväll. Besök av Rickards farbror, kaffe, kladdkaka och glögg. Rätt okej kväll. Vi avslutade med att se nya Bondfilmen... en riktig höjdare för den som hänger med i svängarna, DET GJORDE inte jag. Höll på att somna så jag tog och satte mig här istället. Synd att inte se hur den slutar men mina ögonlock blev rätt så tunga så jag gav upp.
Imorgon är det en ny dag. Den ser jag fram emot. Pigg som en mört och med julbakning på schemat! Det finns bekanta till mig som är på fest ikväll, undrar just om huvudet spränger fint imorgon bitti.... som man bäddar får man ligga brukar det heta! Ser fram emot en rapport från kvällens äventyr!
Natti natti!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

VAD SITTER DU HÄR OCH LJUGER I???
Vaddå, fel band vann, du har ju IIINGEN aning om vad du pratar om!

Här kommer det "tunga" bandet, med världens fetaste "grek-öppning" o så gnäller du om att de inte var bäst.
Det finns ingen i det bandet som skulle gå ut o grina i tidningarna om att "min flickvän slår mig". TÖNT..
Tacka vet jag de riktiga melodimakarna, Go, Larz -Kristerz,Larz- Kristerz