söndag 22 augusti 2010

Vilket drag!

Så är det helg igen och snart slut på den också. Lördagen gick i det vanlga tecknet - Melodikryss och kaffe... en bra start på dagen!
Sen va det tänkt att vi skulle åka ner till Docksta på stugsista men det regnade ju så vansinnigt och då kändes det inte så kul längre... fast nog hade jag lite lust att åka ner trots vädret... Nu va det lite annat som gjorde att vi stannade på byn också - En trevlig middagsbjudning gick ju inte att motstå... Alltså - vi åt mat och hade trevligt tills det va dags att omgruppera sig.

Igår va inte vilken dag som helst - Det va 40 års kalas på byn och där slank vi givetvis in på sentimmarna... Stort grattis till MADDE som fyllde år och bjöd på en trevlig fest - Det blev både sång och dans... Kul när grannarna har fest och man bara kan kika in :-) Saknade dock Sam och Lena... När man för en gång skull hälsar på så sover de... Skolfröken kanske laddar för skolstarten...

Idag är det dags för sista fotbollsmatchen med Vikingcup - I Mellansel ska det spelas, två matcher, Ska bli kul att se hur det går för grabbarna!!

Inga kommentarer: