onsdag 11 augusti 2010

Sista rycket...

Bild lånad från discshop
Så va det då sista kvällen på semestern. Imorgon kryper man in i borgen igen. Dags att se vad som hänt under sommaren och få höra vad brudarna gjort i sommar...
Grabbarna är badade och nu varvar vi ner med en helt ny-fådd film - Lilla Jönssonligan - Grabbarna fick den av Anna som råkade ha två ex av just detta exemplar.
Åh va kul å se en film man inte sett tidigare, å den är inte tecknad.

Hur for det då med köket? Jopp, det blev gardinbyte och städning. Känns bra att mörka ner lite och förbereda sig för hösten. Ja' vet, det smärtar att erkänna men hösten är i sikte och det är bara att hänga med och göra det så kul som möjligt.

Imorgon ska det införskaffas presenter inför Axels stora dag. 7-års kalas har man inte varje dag. Jag får nog springa fort om jag ska hinna köpa allt som är tänkt. Fick även uppdrag av mormor att köpa nåt. Tur att jag vet vad som ska hamna i paketen iaf.

Dagisväskan ska också packas ikväll - finns ju inte en enda pryl där och lite extrakläder måste man ju ha. Men men - kvälen är ju ung så det ska jag nog hinna med.

Tänk att när jag gick på semester så va det en evighet tills den här dagen skulle komma - känns som om vi haft en bra sommar men himmel va tiden går fort. Snart är det ju jul också och sen är det ju på rätt sida och så blickar man fram mot en ny vår och sommar. Skillnaden är bara att man blir ett år äldre för varje sommar som kommer - MEN vad gör väl det.

Det kommer nog ett inlägg till innan det blir kväll på riktigt.

Ajöss så länge!

Inga kommentarer: