tisdag 10 augusti 2010

Små segt!

Dagarna går och blött är det ute. Det står vatten på gräsmattan så jag behöver inte tänka på att jag ska ut och klippa gräset iaf.
Idag har jag bakat lite till Axels födelsedag men känner mig si så där nöjd. Fick ett kul recept av Ida-Maria igår - Marängrutor... blev rätt goda men jag gillar ju inte att skära kakor och särskilt inte de som har maräng - det blir ju bara krasch! Men hur som helst så ligger de packade i sin låda och det blir nog bra att finna på fredag.

Grabbarna har kusinen här idag och de leker disco på övervåningen... jag har visst också fått en biljett så nu ska man väl upp och dansa lite. Hm, vilken lek!

Jag skulle behöva nåt upp-piggande - SEG så in i bomben. Nu ska man väl vara utvilad och på topp... Kan man bli utbränd på semestern?? Knappast, man är ju nästan inte ens solbränd - än fast det varit en kanon sommar. Nej nu tror jag att jag bokar en lååååååång utlandsresa - men den tar ju också slut och när man kommer hem är det ju det gamla vanliga stöket... Det är nog bara att ta tag i strykjärnet och börja i tvättstugan. Nu har jag snart besegrat tvättberget sen förra veckan.

För övrigt händer här INGENTING - att man kan ha ett så innehållslöst liv. Lite kaffe kanske kan pigga upp - sätter nog på pannan direkt!

Ajösssss!!!

Inga kommentarer: