fredag 27 augusti 2010

Pigg som en mört!

GOD-MORGON VÄRLDEN!!
Solen skiner... jo, det är säkert - inget regn - inte ens några små, få droppar.... Härligt!!
Nu har jag fått några timmars sömn men oj oj oj... va jag har drömt. Allt har varit så där jobbigt, struligt som det kan vara i drömmar och givetvis är det allt med invigningen som snurrar. Min hjärna har nog inte sovit lika mycket som min kropp har... Drömmar är märkliga saker... allt blir ju så konstigt.

Nu har jag fått mig dagens första kaffekopp - den bästa om jag måste välja ut den kopp jag inte vill missa. Axel har stuckit till skolan - han gick själv till bussen - jag går själv idag sa han... Stor han börjar bli!!

Nils och jag sitter och myser i soffan men jag ska nog ta och sätta fart så att det blir det jag har tänkt idag. Måste städa klart i matrummet och byta gardiner. Kl. 10 kommer ÖA men inte hit, hem till mig utan bort till macken och då måste vi infinna oss...
Sen bär det kanske av mot Ullånger... MED någons bil??!! Eller blir det Bybergs som får släpa med sig det?? Ja, det får vi se... jag ska iaf försöka ringa till killen på slakterit vilket inte va det lättaste - den telefonen va ju upptagen hela tiden.
Det löser sig nog..
Dags att fylla på koppen - sen är jag redo att fånga dagen!!

Inga kommentarer: