måndag 9 augusti 2010

Strilande regn...

... inget vidare upplyftande väder idag. Jag känner mig redan skitless på vädret. Vad värre är att det kommer nåt som jag gillar ännu mindre än regn - vinter. Jag hoppas att det kommer mera solsken innan det blir "mört" på riktigt.
För några månader sen så hade vi allt framför oss och nu är det bakom oss... Fast nån måtta på deppigheten får det väl vara - att sitta här och längta till våren den 9 augusti känns väl lite väl bittert. Hipp hopp och upp med hakan - två dagar kvar på semestern... vad har jag inte gjort? Massor så klart. Har man ett stort hus så finns det alltid nåt att göra. MEN man kan ju inte bara städa sina sista dagar på semestern... Såååå vad ska man hitta på då? Jag har inga direkta idéer men nåt ska det väl bli.
På fredag har vi ju kalas i det här huset så jag kan ju alltid baka nåt. Axel fyller 7 år... Helt otroligt hur kunde det gå så fort att han blev så gammal??

Idag när jag åkte från Umeå så hörde jag en låt på radion som jag hört flera gånger men inte hört mer än några strofer av... hade inte heller uppfattat vem som sjöng - en bra låt som föll mig i smaken, idag insåg jag att det var  Martin Stenmarcks låt... Den delar jag gärna med mig av...



Bra låt eller hur??

Jag sitter och njuter av lugnet i huset. Barnen sover och jag kollar på film... och bloggar och tjuvsurfar lite samtidigt... bra när man ser på film man redan sett 100 ggr - för att hitta nå nya filmer gör man ju aldrig.

Hur som helst - den här dagen börja närma sig sitt slut. Tror jag tar med mig datorn en trappa upp och ser nåt program jag missat - Blir inte mycke TV så här års!!

Kramelikram!!

Inga kommentarer: