söndag 1 augusti 2010

Det bästa!!

Lördag morgon , vaknar ... Barnen sover , Gubben jobbar med bryggbygget ... JAG stiger upp, tyst i huset ... underbart ... Kollar temperaturen på altan - svalt men inte kallt ... Stegar iväg till postlådan - Det är lördag OCH min tur Att hämta tidningen ... Skivar upp lite av gårdagens jordgubbar i en skål - strör in Socker och häller på  mjölk ... Brer några mackor OCH fixar lite kaffe ... Sätter MIG på altanen OCH äter Mina " gubbar " , mackor OCH dricker kaffe Medan JAG läser Dagens Tidning ... NJUTFULLT !
Tar på MIG skorna OCH Stegar över till mina underbara Grannar - lämnar Över Morgontidningen ...

Lördag = melodikryss ... MEN VAD Ska man bjuda på ? ? Grabbarna sover, så  DET måste bli i Mitt hus ... Snor IHOP lite chokladmuffins ... vispar grädde OCH tar fram Mera jordgubbar ... dukar MED finkopparna SOM JAG Bara har Två av ... men som  vi endast dricker kaffe i till advent ... är det nån gång de ska fram så när de nu, sista krysset i juli -
På  MED terassvärmaren - man ska inte sitta OCH frysa nar man ska  ha mysmorgon .
Anna dyker i OCH krysset Börjar - Åh - DET är det här som kallas för å leve ...
En bra start in Dagen ! Vi fixade Hela krysset .
----
Efter en så här underbar start på dagen kan det ju bara bli bättre . Tog med mig grabbarna drog till Docksta . JAG hade lite målning Att göra, satte upp min nya klädhängare och fixade lite annat .
Efter Allt möjligt Plock OCH middagsmat så gick JAG en sväng och plockade hallon - DET fanns en hel del Fina Bär män Lika många va fula OCH maskfulla ...

Dagen blev till kväll OCH JAG ville inte åka därifrån - en superfin kväll . Imorgon Ska vi Åka dit Igen OCH då blir det städning av boden. Måste NOG försöka bädda in Loftet också ... snart kanske det är dags för en övernattning - Ska bli såååååååååååååååååååå mysigt . !

Kvällen avslutades MED EN Öl OCH ETT vinglas in altanen , Rickard OCH JAG Har inte träffats överdrivet mycke In Sista Tiden ...
Nu sitter JAG häf i Soffan i min Ensamhet - Rickard OCH Herr TSu for till Bredbyn FÖR Att övervaka Världens bästa mattläggare DICK WIDMARKs födelsedagsfest - han fyller visst Jämt - Hurra Hurra för Dick önskar Alla fran Skorped !

HUR Går DET då för camping-gänget i Solle ? ? Verkar inte gå nån nöd på dem enligt de SMS jag fått fran svägerskan - härligt MED uppdateringar ! Såg Att hon köpt supersnygga skor ... samma SOM JAG fast Svarta - fasen va hipp vi är på den här sidan av Skorpedsvägen !
JAG avundas DEM Lite SOM får vara på  NIPyran men man kan ju inte hinna med att vara på allt. Hade dock gärna varit där och lyssnat in GREEN DEVILS ... ett coverband SOM spelar så DET ryker ....
Härligt Att DET finns Skörpebor på plats SOM håller ställningerna !

JAG Har haft  en Underbar dag - hoppas DU också har haft DET ! Tro DET Eller Ej men nu är det  1 Augusti - DET Ryser i Kroppen in MIG men VAD hjälper Väl DET - lev nu - NU är det NU - SEMEMSTER!!!..
Imorgon vankas DET sol !

P & K

Law Laww !

V A R N I N G
( nåt hände med bloggen när jag fösökte lägga in den andra bilden... Jag ber om ursäkt om det finns stavfel eller någon konstig ordföljd, datorn ändrade själv och vissa ord blev till engelska.... vi kanske båda är för trötta för att blogga.... )

Inga kommentarer: