tisdag 10 augusti 2010

Folk rör på sig!!

Å då tänker jag inte på motion... Jag satt och kollade in besöksstatistiken för bloggen och man kan se att folk far omkring så här års. Under en månad har jag haft besök från 13 olika länder... det är rätt kul.

Själv har jag inte farit runt så mycket... mest hållit till innomskärs som man säger eller gjort en avstickare till Kramfors kommun... d v s Docksta. Nåväl, alla kan ju inte ränna runt hela tiden. Man har ju fullt upp att åka mellan hemmet - Konsum och sopsorteringen. I sommar har vi ju även fått några extra resor till soporna med tanke på hur fullt det har varit där... Flera gånger har ju återvinningen fått åka med hem igen.

Just nu är det så tyst i huset - så tyst har det inte varit på hela dagen. Grabbarna drog iväg en sväng och discot verkar ha stängt som tur är. En granne sms:ade och frågade om vi hade fest eller - De spelade på högsta volym, en dålig "raggar-rock" CD och dessutom hade de både balkongdörr och fönster öppet... FEST?? Nja, inte precis... En mycket tråkig fest isåfall...

Tror även att min mobil slutat att fungera... jag har skickat flera SMS men inte fått nåt svar - tur att man har internet, FB och bloggen. Då har man ju sysselsättning iaf.
Läser man FB så inser man att ens eget liv är minst lika innehållsfullt som alla andras - VAD har folk för sig?? Mest ingenting och det väljer man att dela med sig till halva världen. Va konstig man är... MEN tänk va alla skulle bli avis om jag hade hur kul som helst och alla andra skittråkigt... Nej, bäst att ha lite lagom kul och lite måttligt tråkigt... då behöver ingen avundas MIG...

Inga kommentarer: