fredag 27 augusti 2010

Se så en sån spännande dag!

Här har det varit full rulle hela dagen. Nils och jag tog en promenad bort till macken för att möta allehanda - vi va lite tidiga så då fick vi kaffe i personalrummet på Konsum... service till 100%
Träffen med tidningen gick bra och vi får väl se hur det blir, repotaget ligger väl i pressarna ikväll.
Efter detta så bar det iväg till Ullånger för att hämta den sponsrade korven från HugossonNyhlén - En helt lass kan jag säga - TUSEN TACK för det.
På vägen hem tittade vi in till stugan. Där va det strålande väder  - nästan spegelblankt på havet och en massa fiskar som hoppade... Det måste gå att få upp dem med spöt...
Vidare hem och stoppade in leveransen i kylen på Servicehuset... tur att den finns, vart skulle vi annars placerat korv för 300 personer??
Äntligen skulle man få pusta ut, göra lite fredagssysslor... handla, städa - ja, sånt man gör i ett hem... DÅ hände DET... Det man inte hade tänkt sig - MITTNYTT va vid macken och ville träffa oss... OSS?? Hela styrkan va ju på annat håll så de fick hålla tillgodo med mig och sumpan... TV-proffsen nr 1?!
Bara att ställa upp och nu sitter man med fjärilar i magen och undrar hur repotaget kommer att bli... har slaviskt sett varje sändning men än har det inte varit nåt om Skorped... Blir väl på 22-sändningen kanske.

Mackenskyltarna har kommit... värt att firas...
Rickard skulle komma hem ikväll - fredagsmys med familjen. MEN som vanligt blir det inte som man tänkt sig. Flyget va försenat och det innebar att den planerade rutten SPRACK. Han sitter nu på tåget från Stockholm mot Sundsvall... sånt är livet...

Vi har fått klara oss själva ikväll - Jag har iaf fått upp nya gardiner och putsat fönstren. En liten bit på väg in i hösten. Bara att acceptera att det snart är september.

Imorgon bär det iväg med RÄLSBUSSEN åt stan och träffa kungen, vice statsministern och andra högdjur... blir nog bra de.
Nu ska mina grabbar i säng!!

Inga kommentarer: