fredag 13 augusti 2010

Samling vid pumpen!!

En trailer kommer lastad... med vadå?? Jo, En mack!!
Så står den då där... Så kom dagen... NU ÄR DEN HÄR!!!!

Imorse kom en trailer med en stor rackarns container - en container som vi väntat och längtat efter, en dyr grej men som vi kommer att uppskatta på byn... offra våra sista slantar för att kunna TANKA!!!
Äntligen - Snart står här en fullt fungerande mack. Återstår endast att koppla ström, asfaltera och få den godkänd av självaste vetenskapen!

Som vi har stretat och mötts... samlat in pengar och haft ännu mera möten... övertalat alla skeptiker... NU är det NU!

Jag blir så glad varenda kväll jag åker förbi konsum och ser att ungdomarna samlas därborta... Finns det ungdomar finns det liv i bygden, så är det bara. Till och med en regnig kväll satt de där. Snart kommer vi få en naturlig mötesplats vid stationshuset - Nu väntar vi bara på att Pär ska slå upp portarna! Skorped blomstrar... Det kommer att bli slagsmål om de få hus som är tomma...

Nåt annat kul som hänt i byn är att det har startats en VI UNGA klubb - Tveka inte att gå med i en kanonrolig förening - föreningen som ger möjligheterna och drömmarna en chans!! 30 spänn är vad medlemsskapet kostar - VEM vill inte vara med?? Ordförande för klubben är ingen mindre än Andreas Arvidsson - Jag blir så glad... ! Ro hit med ett inbetalningskort så ska jag stötta er.

Här kommer en kavalkad av bilder när MACKEN
 kom till BYN!
Foto: A Sundberg

Kalle & Kalle funderar på hur det ska bli...





Ta-daa... så står den där!! ÄNTLIGEN!!

Inga kommentarer: