måndag 23 augusti 2010

Fångarna på fortet?!

Är det ett bra program eller? Ja, det kan man fråga sig. Täkte att jag skulle ge det en chans iaf. Det känns som om Mästarnas mästare bytt program - alla avdankade idrottstjärnor gör numera tv-program i alla möjliga former... Ja, nåt måste man väl göra efter en avslutad karriär... Undra just om Gunde och Agneta känner sig som avdankade tv-stjärnor också?? Snacka om att komma tillbaka till ruta 1. Minns inte riktigt när detta program sändes i tv4 sist men det lär väl va ett antal år sen.
På den tiden sändes det på bästa sändningstid - nu måndagkväll!?
Ja, ja... det är ju nåt att titta på iaf om man inte vill se valdebatter och sådana program.

Grabbarna har spelat fotboll, badat och fikat - sover nog snart sött och det är bra de´för vi ska ju upp imorgon för en ny skol- dagis- jobbdag.

Nu lutar jag mig tillbaka och kollar på Fortet... märkte föresten att "Gösta" från Vi hade iaf tur med vädret helt plötsligt blivit "Fader Fouras" son och kallas för Bébe Fouras... ha haa... ser ut som en dansbands-cassanova! Tydligen har han haft lite struligt med kvinnoaffärer på franska rivieran och fördriver tiden i tornet med vinbryggning, målning, musik och poesi... (enligt tv4.se)

Trallala, är det sånt här man kallar viktigt vetande?? - natti natti!

Inga kommentarer: