tisdag 4 maj 2010

Våren lurar bakom knuten!

Trots bitande kyla, ishavsvindar, snö, hagel och regn så känns det som om våren lurpassar bakom knuten. Va ut och styrde ut soptunnan och fåglarna kvittrade och det doftar nåt i luften... tror att det är våren trots allt. Jag vill så gärna att det ska bli lite varmare. Behöver sol för att vakna till liv. I och för sig så har jag varit i full gång de här dagarna. Fått bort en massa strykning som legat till sig, fixat i garderober, åkt på återvinning med skräp... MEN ändå... MER energi TACK.
Tryckte på mig stegräknaren idag bara för att få en kick av att hinna gå så många steg som möjligt på en dag. Bara att springa mellan tvättstugan och övervåningen från kl. 14 så har jag lyckats få till 4000 steg... helt klart inte godkänt eftersom man ska göra 10 tusen om dagen men imorgon ska jag nog komma upp i fler steg bara jag kommer ihåg att ta på mig den lilla manicken.
Redan kl 9 åker vi till stan för en träff med "jogopeden" som Nils kallar det. Sen åker vi vidare till Bjästa och klipper bort lite hår på mig. Känner mig som ett troll så innan den rätta sommarfrisyren så vill jag nog klippa bort lite å så träffa släkten så klart!!

Nu ska det bli kväll på det här bygget... eller så ska jag göra ett pass till med lite som jag inte hunnit idag. Ska känna efter å se vad det blir.

Sov gott alla - Imorgon blir det nya äventyr!!

Inga kommentarer: