tisdag 25 maj 2010

Semesterrapport!

Det är nästan ett hån att få fina semesterbilder på MMS när man håller bokstavligen på att frysa arslet av sig. Imorse va det 6 grader... varmt men SKIT
KALLT. Enligt bondepraktikan så är det nu sommarens väder visar sig - URBAN, VILHELMINA, BLENDA - så ska sommaren ända... MEN denna fantastiska gamla bok är som bibeln - kan tolkas på många sätt. Det finns även "märket" MAJ KALL FYLLER BONDENS LADOR ALL eller URBAN KALL GÖR SOMMAREN VARM - va ska man tro??                                                                                                                           
Hur som helst så har Urban namnsdag idag - jag lyfter på hatten å säger grattis!

Jag har lyssnat på en dam från Kairos Futures idag - statistik om ungdomars syn på hemmet och livet... intressant men jag hade inte fått nåt kaffe så jag blev faktist lite trött efter en stund.
Kaffe ska inte underskattas!!

Axel och Alfred har varit på fotbollsträning ikväll och som tur va så kunde farfar skjutsa våra små fotbollskillar. Nils drog en sväng till kusinerna och själv fick jag kaffebesök av en frusen hemtjänstare.

Appropå semesterbilder, fick ett telefonsamtal från Spanien ikväll. Nog är det väl rätt häftigt att kunna tala med semesterfirarna och det låter som om de stod utanför stuguknuten... Det lät som om de mådde bra och vad annat kan man göra i 28 grader... sol och bara härlig ledighet! Passa på att njut - snart är ni hemma i kylan igen (vilken elaking jag är).

Imorgon drar grabbarna och jag till stan - dags för logopeden IGEN... gissa om vi tränat hårt ikväll. Tycker nästan att det lite väl ofta som vi ska dit. Hinner ju inte öva nåt mellan gångerna.

Snart är det helg igen - Rickard kommer hem på torsdagkväll - NÅN som åker från Sundsvall så där vid 20 tiden på torsdag... han skulle behöva lift!

Så va det ju lördagens evenemang - ni har väl köpt... ni vet vad - BILJETTER så klart! Jag gjorde ett försök att lura hit några personer från Österalnö också - men tydligen så va de uppbokade redan. Den ene ska ut på crusing och den andra ska dra på sig schlager-boan och se festivalen!!  Okej - det får vi väl ta som en godtagbar ursäkt att inte komma till Skorped!

Så är läget här.... natti natti!!


Inga kommentarer: