söndag 23 maj 2010

Idag tänkte jag att det skulle bli en -göra ingenting dag... kändes så igår. Men när jag väl kommit ur sängen så blev det en hel del gjort iaf. Va väl för att jag hade så trevlig kaffesällskap!! Inga stora kaffedrickare men de skyllde på att de inte gillade NesCafé, nästa gång ska det vara riktigt bryggkaffe...
Vädret va väl inte det mysigaste. Lite kallt och blåsigt men rätt okej ändå.
Jag tog och letade fram mitt hem - bland alla saker som av någon outgrundlig andlednig har en förmåga att vandra från övervånigen till nedervåningen. Dammsugning och skruning och en massa torkning av dörrposter m m där små läskiga - leriga barnhänder varit.

Sen va det bilen som fick sig en omgång. Bara innan man burit in alla byggsaker till garaget från bagaget... oj va mycke som ryms i en bil. Sen blev det även tvätt utvändigt så nu är det rätt trevlig för ett tag.

Grabbarna har varit i byn mest hela dagen - lek stod på schemat å det är väl härligt!

Oscar kom och gjorde oss sällskap till middan. Makaroner och köttfärssås blev det!
Sen blev det sidbyte - grabbarna hängde med till honom när jag for på mackmöte. GRATTIS alla Skorpedsbor - nu är vi näääära!! Vem kunde tro att vi skulle nå målet - 500 andelar sålda!! Nu gäller det att alla betalar också!

Innan det va dags att sova så stack vi till 10:an och tog en kvälls kaffekopp och kanelbulle. Det skulle vi egentligen gjort på Bränna där det va fotbollsmatch men man kan ju inte hinna allt. Nu blev det ju gratis också *hi hii*

Protokollet från kvällens möte är skrivet, bloggarna är kollade så nu kan man lugnt gå och lägga sig.
Måste bara lägga in lite bilder från gårdagens jobbardag i Vika... Vilket manskap må jag säga. Som jag sagt förr - TRÅKJOBB blir KULJOBB när man är många - å när man får Lindas goda kakor kan man ju inte jobba dåligt!!

Nutidens Bullerbybarn åker inte häst och vagn - nej, det är fyrhjuling som gäller. Tur att vi har Per-Emil som alltid står redo!



Här jobbar två riktiga Vika- veteraner, Tore och Gun kämpar med att rensa fram lite rinnande vatten....


Paret från NSK kan köra skottkärra också - inte bara grävmaskiner...


Man blir hungrig av att jobba - Det va Linda och Janne som va köks-ansvariga. Köttsoppa, klimp och limpmackor... å så kaffe å kaka - Vilket bra ställe.
Den som inte bor i Skorped borde vara "avis" Vi har bara trevligt tillsammans!


Helgens rapport är över - dags att avsluta den här veckan - det är visst bara 18 skoldagar kvar, sen är det sommarlov!! Jippiiiiiiiiiiiii!! Det betyder att det snart, snart är SEMESTER!! Me like!


Inga kommentarer: