onsdag 26 maj 2010

Stryk-varning!

En ledig dag men ändå så gatt vi fara åt stan. Nils skulle till logopeden igen... nu är det hårdkörning eller så är det för att logopedkandidaten skulle göra en sista träff med honom innan sommaren.
En super gullig tjej från Gotland. Man blev nästan lite avis när man hörde att hon skulle dra hemöver för sommaren. Gotland är ju så fint!
På vägen hem tittade vi in till mormor och fick lite gratisfika... bättre fika där än på stan kan jag lova.

Fick med oss lite oskolad blomplant som jag tog mig an när jag kom hem... nu återstår det att sköta om dessa små växter och sen kan man ju hoppas på lite sol och värme... Växthuset är ju lite glest om man säger så... ska fixa den där rutan som är trasig.

Farmor hade bakat bullar idag och vi fick en hel påse som vi mumsade upp tillsammans med mjölk... De kan man kalla sommarkvällsfika!

Sommar ja, vart tog värmen vägen?? Det är vansinnigt kallt - inte bra. Ska visst inte va nån sol imorgon heller. Inte bra - jag som skulle ha en lunch-date med glass i solen imorgon?! Hur blir det med det då?

Ikväll har det varit stryk-varning i det här huset - Ja alltså TVÄTTHÖGEN som skulle strykas har fått sig en omgång så nu är det TOMT i tvättstugan!
Imorgon kommer Rickard hem och resan från S-vall har löst sig genom två IKEA-resenärer... sååå bra!

Helgen närmar sig och den känns fullspäckad på nåt vis. Lördag innebär jobbardag på skolan fram till 12. Sen va det visst nån hoppborg som det skulle lekas i... hm, jag hade nåt annat i kikaren.

Lördagsevenemangs-tips nr 1:
Loppis hos familjen Berggrens i Österalnö. Där kan man nog göra fina fynd - är riktigt sugen på att åka dit och kolla läget!

Lördagsevenemangs-tips 2:
Mack-konsert... Skorpedsskolan kl 19.00

Hög tid att gå och lägga sig men innan dess ska jag slänga mig i soffan - kolla in SANDHAMN på TV3 -

God natt mina vänner...

Inga kommentarer: