söndag 16 maj 2010

Sommar i Skorped!

Äntligen så kom värmen! Som vi har väntat... å plötsligt va det så varmt så man nästan började klaga över det också - ja, inte jag men vissa andra!

Helgen har varit superhärligt. Fredagkväll hade vi en trevlig middagsbjudning som höll igång ända in på småtimmarna - men det är ju så härligt när det nästan är ljust dygnet runt - man glömmer tid och rum!
Lördagen startade med kryss och kaffe på tian... Ett rätt omöjligt kryss om sanningen ska fram - men man kan ju inte ha alla rätt varje gång!
Varmt och skönt hela dagen - När kvällen kom blev vi bjudna till Pär och Anki på grillning - Vilket kalas.
Supergott och jättetrevligt - Vi satt ute på stationshusets lastbrygga så länge att vi lockade fram de första myggorna. Så klart att de skulle hitta just oss.
Lokförarna som körde förbi tyckte nog att vi såg ut att ha ganska trevligt. Varje gång det kom ett tåg tutade de.... eller så va det för att Pär hade en så fin mössa!

Kvällen avslutades en snabbsväng på Kåkstan.

Idag har vi bara varit hemma och påtat på. Tur man har snälla grannar som villigt lånar ut sin skottkärra - jag har fortfarande in köpt nån! Nu har jag samlat ihop alla lövhögar så nu kan det få grönska på gräsmattan bäst de vill!
Trodde jag skulle hinna fixa lite med pallkragarna också men det får bli senare i veckan. Måste ju på Konsum och köpa jord också men som vanligt är man väl ute för sent.
Nu sitter jag och väntar på att Rickard ska komma från innebandyn (som bara skulle ta en timme) Vi skulle hitta på nåt ikväll men det blir nog på sin höjd en biltur...
Imorgon är det jobb igen - Jag har ju inte varit där på ett tag. Hmmm, att man kan få va ledig så här mitt i terminen - det är lyx de'.

Solen skiner och jag ska njuta av det sista solminuterna av den här dagen.

Ajöken ajöken!

Inga kommentarer: