söndag 23 maj 2010

Nu äré klippt!

Dagen som varit har inneburit en hel del arbete. Kratting och städning av Vika. Vattnet hann bara börja rinna lite grann i röret så vad badandet igång. Jag ville inte ens doppa en tå men barnen tyckte att det va härligt.
Det är det som är skillnaden mellan barn och vuxna!!
Många va där och hjälpte till - några nya och så de givna veteranerna! Alla lika välkomna och som alltid så är det ett otroligt ideellt arbete som pågår!

När vi kom hem va vi riktigt hungriga trots att vi sörplat köttsoppa nere i Vika. Tur att mormor skickat med oss Pickekaker, 4 grabbar och så jag tog några rejäla mackor och sen va det full fart igen.
Jag gjorde ett försök att starta gräsklipparen som strejkade igår - Idag ville den verkligen jobba... Den gick som en klocka - inget problem att starta och inget problem att klippa.
Nu är gräsmattan klippt och det ser så fint ut. Årets första gräsklippning är utförd och sommaren är här för att stanna får man hoppas.

Jag tog även en sväng till Lännäs för att kolla till bygget - ser bra ut men ikväll fick jag veta att Staffan gjort sig illa i foten - kan ta rätt många veckor innan han är återställt, stackarn...

Kvällen har jag tillbringat hos Marina. En öl och lite surr... Barnen har lekt och haft en kul kväll.
Innan det va dags att gå till sängs hann vi med en drink och en äggmacka hos Gräsklipparreparatören... Han är fenomenal på att steka ägg på björkvedseld!! Det är så mumsigt så till och med en bil från andra sidan berget kom och fick smaka...

Dags att lägga sig i lopplådan - imorgon är det söndag och vi har bestämt att vi ska inte göra nåt - om vi inte har lust vill säga...
Axel och Erik har tagit två löprundor ikväll och tydligen ska de ut och springa imorgon också.

Natti natti...

Inga kommentarer: