lördag 29 maj 2010

Mycket på tapeten!

Dagarna rullar på och igår hann jag rakt inte skriva nåt.
Grabbarna drog på kalas till Gulik igår. Ett kul kalas med många balonger och en hej dundrande buffé! Å så alla kompisar så klart!! Det brukar alltid va så fint väder när Gulik ställer till med kalas men i år så va det ös-regn - tur att Prästgården är stor!!
Hem kom de med både partyhattar och kalas-godispåse.
Medan grabbarna va borta passade vi på att färdigställa Axels rum. Tapeten sitter på plats. Sängen är itu-sågad och fastmonterad i väggen... blev jättefint tycker både jag och Axel. Rummet blev ett "rum" och inte bara en gång.
Nu återstår bara en sväng på Ikea för lite inköp av hyllor m m.

Vi avslutade kvällen med att se en riktig snyftare - Titanic - Tänk, jag kan inte hålla tårarna borta när jag ser den filmen - Kärlek och sorgligheter och en total katastrof som hänt i verkligheten.... snyft, snyft!

Lördagen bestod av SKOLJOBBARDAG.
Eftersom Nova va sjuk tog vi med oss Oscar och så även deras bil, jag - billös som vanligt när Rickard är hemma... han for till Docksta!
Jag och grabbarna drog ner till Skolskogen för att riva trädkojor. Till vår hjälp hade vi Klas, Elina och självaste herr Karlsson. Även Marina och Emil fanns där men det va Vivi som va bas! Vi rev och vi avverkade även två träd.

Sen va det fika och den efterlängtade hoppning i borgarna som Intresseföreningen ordnat dit.
En trevlig dag som slutade strax efter 14. En heldag kan man säga. Vad vi inte hann med va en tur till loppisen hos Berggrens - synd, jag va riktigt sugen på det men man kan ju inte hinna allt. 

Nu ska det grillas lite kyckling och sen är det en dusch och uppladdning inför kvällens konsert. De har övat hela dagen och det är fullsatt! Nästan 200 biljetter är sålda. WOW!! 

Inga kommentarer: