lördag 8 maj 2010

Snart är det fest!

Så blev det lördag igen och dagen har förflutit på. Vaknade tidigt så jag hann både hänga en tvätt, dammsuga och bada ett barn innan det va dags för melodikrysset. Ett litet lurigt kryss i början men vi knäckte det ändå!

Nils är fortfarande hängig så vi blev hemma medan storebror och Rickard åkte till Docksta för att göra ett pass med golvvärmen.
Nu är lilleman piggare som tur är.
Igår va han rätt risig så vi uteblev från sopningen och grillningen. Lika bra att ligga i soffan när man är sjuk!

Korv fanns det visst kvar iaf. Fick oss några borta på Faktorsvägen till till lunch - blev även bjuden på ostkaka som kom per cykelleverans från ett annat hörn av byn.

Jag tog och målade klart i Axels rum så nu är det bara tapeten som ska upp, sängen som ska fixas och en sväng på Ikea så ska väl hans rum vara klart sen.

Nu har jag fixat käk till byggarna som kommer hem vid sex-tiden. Själv ska jag på galej... Brux närmare bestämt. Jag har fått äran att hänga med på Örnfrakts middag när nu stackars Anna måste jobba. Man måste ju ställa upp.. hi hii - vilken uppoffring ;-)
Kul att få gå på fest, även om jag inte känner nån... eller så många iaf.

Ska bara invänta farmor och sen ska jag hoppa in i duschen och försöka fixa till sig lite... som vanligt är man ju klä-lös så det får väl bli nån gammal trasa!

SOLEN SKINER - å det BLÅSER INTE!! En kanondag - önskar bara att man varit ute lite mer men man kan ju inte hinna allt!

Ajöken ajöken!!

Inga kommentarer: