onsdag 19 maj 2010

Under 37!

Hela dagen har jag gått omkring med feber och svettats... ingen trevlig tillvaro. Det halsonda är fortfarande kvar men jag tror att det börjar ge med sig - sakta men säkert. Tog febern för en stund sen och då hade jag 36,9... äntligen är det under 37.

Jag har trots min sjukdom hållit på ute lite. Grävt i mina pallkragar och flyttat rabarberplantan - nu hoppas jag att den ska trivas lite bättre men det får vi väl se.

Jag har även pillat ner några frön så förhoppningsvis så kommer det lite grönt i krukorna framöver.

Farmor kom på besök vid lunchtid och bjöd på korv med bröd - jättetrevligt! Sen fick jag kaffe på 10an... hemmafruar gör så!!

Men min stora utmaning idag var TVÄTTBERGET - råkade hända två olyckor för grabbarna i natt så det blev många maskiner som fick snurra idag. Ikväll är det nytvättade täcken - rena lakan så vi kommer förmodligen att sova riktigt gott. Inget ont som har nåt gott med sig eller vad man brukar säga.

Nu värker det i mina fötter och jag är trött i hela kroppen. Berget är besegrat - det hänger kläder överallt... Axel kom hem glad i hågen efter en heldag i Skuleskogen...
Dags att ladda om för en ny dag - God natt mina vänner.

Inga kommentarer: