torsdag 13 maj 2010

Efter expot!

Ja, som jag skrev så for vi en sväng på Örn Expo... Anledningen va inköp av en ny diskmaskin. Den vi har jobbar på sitt egna lilla vis men den har ju varit igång i 15 år så det är väl dags för pension!
Där fanns inga diskmaskiner - bara tvättmaskiner - inte minst så viktiga apparater men inte i det här huset just nu.
Några varv i hallarna och runt på området - mat och inköp av godis till grabbarna va det dags att åka vidare. Elgiganten fick sig ett besök av oss och flera tusenlappar senare så är vi ägare till en Cylinda diskmaskin som Rickard ska hämta imorgon.
Vidare hemöver men via Docksta. Robert och Linda va lite nyfiken på hur det såg ut efter alla dagars slit. Blev en heldag på vift kan man säga. Väl hemma så blev det en "lappin" på altan och lite rökt-fläsk.

Anna tittade förbi på kaffe och Rickard tittade ut till Tommy... vi gjorde ett litet byte kan man säga.

Nu är det kväll i det här huset. Jag har skalat potatis inför imorgon, Diskat undan så just nu ser det inte riktigt lika förjäkligt ut som för en timme sen. Det har en förmåga att förfalla fort i ett hem när man är på annan ort och jobbar. Kommer hem med halväten matsäck och skitiga kläder...
Igår blev det ju rätt sent innan vi kom hem och i samma stund blev vi bjudna på tacos på Faktorvägen. Det enda vi hann va att duscha och byta om och så iväg igen.
Men en middagsbjudning tackar man ju inte nej till.

Imorgon ska jag försöka grilla lite älgkött - har tagit fram några "knölar" ur frysen som ska läggas i marinad imorgon bitti.

Dags att kasta sig i soffan och undersöka tv-utbudet!

Natti natti!

Inga kommentarer: