söndag 21 februari 2010

SKARPT LÄGE!

Söndag - Startade med Mackmöte på Baptistkyrkan! Alltid lika givande!
Snart är vi på G - lite förhandlingar och fix sen kan vi nog sätta macken på plats! Det känns väl bra?? Nu är det skarpt läge!!

I eftermiddag tog jag och Skorpeds formel 1 förare - Forsén en tur genom alla byar - Ett GULT blad skulle delas ut i alla postlådor - Från Djupsjö till Aspeå å en avstickare till Sjölands"bötten" å genom Önskans södra sida... en biltur på ca 2½ timme. Tur att det fanns en STOR påse från KARAMELL Kungen!!

Vi hade jättekul på vägen och har nu dokumenterat hur bra eller dåliga postlådorna är, Högst betyg får de som har blå eller röd plastlåda, riktiga drömlådor stoppa i!! - Skulle bli galen om jag va postis i den här byn (krävs nog en sprallig Värmlännig för att inte tappa humöret!) Vissa lådor är så långt ner på backen att man fick hänga ut genom rutan... MEN det finns också lådor som sitter lite illa till eller de som ägaren glömt bort att skotta vid. (se bild) Men med en säker chaufför så går det som en dans.

Nu har vi delat ut nästan 300 papper - Härligt med ideéllt arbete!

Måste också uppmana vissa som bloggar att tömma postlådan - MER än fullt på vissa ställen!!

Nu har vi fått oss en flottig pizza från Sannas - Rickard har dragit på Styrelse möte för SSK och själv laddar jag för skidskytte ikväll.

Lever fortfarande på gårdagens framgångar i skidor!! VILKA GRABBAR!!



Lev livet - livet är nuuuuuu!!!

Inga kommentarer: