onsdag 24 februari 2010

PPM!!


Dessa telefonförsäljare kan verkligen få en att bli tokig! Det är ju så kul när telefonen ringer men så lagom kul när man ser att det är ett nr från Alingsås och man vet till 100% att där känner man INGEN! Nån stackare som ska kränga nån fantastisk vara eller erbjuda nåt alldelses extra... NEJ TACK!! I flera dagar har det ringt och ringt här - NÅN vill vara så snäll och ta hand om mitt ORANGE-KUVERT! Men jag vill inte att de ska göra det.

Så nåt som va bra med det där tokringandet va att jag tog tag i livet - eller livet strax innan döden kan man kalla det. Ringde på världens bästa BANK, Sidensjö Sparbank - Bokade en tid för samtal och genomgång av min pension... låter ju helt knäppt - måste ju vara hur länge som helst tills dess, 28 år när jag räknar efter... men det är ju det som är grejen - man måste väl se om sitt hus *sas*.

Jag har 28 år på mig att skaffa mig en förmögenhet som jag på ålderns höst ska spendera på onyttiga saker! MEN jag har ju även skaffat mig en åtta år yngre "kär" sååå förhoppningsvis så ska han väl va i sin krafts dagar å dra in en å annan krona... när jag sitter och möglar bort i en gungstol!

Känns iaf hundra ggr bättre att låta banken sköta min förvaltning än nåt jäkla skumrask bolag...

Full fart mot pensionen!!

1 kommentar:

lantislygdman sa...

Tror att man ska köpa en trisslott som pensionsförsäkring istället...Såg en som skrapade fram 2 000 000kr idag på tv.....Trevligt.. MEN!! magsjukan sku nog kännas likadan även med dessa "millar" innanför västen...Har du fått nån påhälsning av sjukan nå än då??