fredag 26 februari 2010

Reaplanet har landat!

Så är man hemma igen efter träningen. Efter träningen drog vi till stan och överlämnade Emil till sin familj... fick oss en pratstund och kaffe. Det va mysigt. Drog vidare hem och vi hann precis till stafetten i skidskytte. Fick lite panik när jag satte på TVn och där visades curling... Åh nej, hade vi missat tiden? Ringde till TV-guiden-mamma, hon hade stenkoll på vart OS-sändningen visades, 24:an... hann se Anundsjö-pojkens kanonskytte... men efter flera bom, extra skott och straffrunda så slutade laget på en fjärdeplats.

Lite fredagsmys och sen somnade grabbarna. Tänkte själv hoppa i säng men tog mig i kragen och strök mina gardiner och sen satte jag fart och nu är köket städat... snabb som ett reaplan är man.
Jag har trots allt hunnit det jag tänkt idag. Nu återstår det bara att borsta bissingarna och ladda för en ny dag.
Imorgon ska vi på Modo-matchen och där i första periodpausen ska KB möta Anundsjö i en treminuters match... Vi har turen att få låna Anders biljetter - hoppas på en vinst i Fjällräven Center - skulle sitta fint!!

Planet går in för landning och avgår för en ny tur om si så där 8 timmar. Flighten med mig är över för idag. Ingen nödlandning och ingen fallskärm endast ett jävulskt snöande på landningsbanan men det tar vi tag i vid nästa avgång!!

God natt och på återhörande!

Inga kommentarer: