söndag 28 februari 2010

FEM mil - de ä långt de´.

Den här dagen har varit seeeeg. Blir lätt så när man inte har nåt på schemat eller kan ha nåt på schemat. Barnen har lekt och haft kul men det är inget riktigt "go" i Nils. Han klagar på blåsor i munnen och ont i huvudet...


Har suttit och funderat på om jag ska vara hemma med honom imorgon eller om jag ska lämna honom på dagis. Efter noga övervägande så har jag beslutat mig för att vara hemma. Det blir te å VABBE som Tabita på Mia & Klara skulle ha sagt. Ingen favortgrej för min egen del men känns förmånligt att kunna vara hemma med sitt sjuka barn. Tur att man har en förstående chef.



Jag tog och gjorde en riktig tråksak idag. Förstår inte själv varför jag drar mig för att göra detta varje gång. SÄTTA IN BETLDA RÄKNINGAR i en pärm... Jag jobbar väl med papper varje dag och det är väl inget besvärligt göra. MEN jag hatar det av nån anledning. MEN jag gillar heller inte att inte har ordning och allt i en hög. SÅ gissa om jag känner mig nöjd när allt är på plats. Alla fordonsbevis, försäkringspapper m m ... sitter under sin rätta flik i pärmen. Dagen till ära fick jag lov att byta pärm för året. Då förstår ni att jag inte gjort detta på hela det här året och imorgon slår det om till 1 mars.



1 mars = VÅRSOL! eller åtminstone - vårsolen är på väg.



Jag är nu så vansinnigt trött på snöandet så jag vet inte vad. Tittar jag ut mot studsmatte ställningen så syns den snart inte. Några dagar till av detta toksnöande så har vi en meter snö skulle jag tro. Tur att påsken infaller tidigt i år - det brukar betyda - VINTERN ÄR SLUT. Gissa om jag ska fira. Känns som det varit vinter i ett halvår.





Hur det nu än är så ska jag ta å göra kväll. Kanske ska kika lite på OS-hockey finalen. Har nyss avnjutit FEM MILEN - vilken slutspurt! Riktigt spännande och härligt avslutning - Vilken kille Johan Olsson va som knep Bronset. Ja, alla andra va ju också duktiga - särskilt A Södergren - han har jag ju ett extra gott öga åt... Kul kille som kan åka skidor!!


Katrin i tankebubblan:
Tänk å ta på sig skidorna och ha siktet mot Örnsköldsvik - undra just hur himla länge man skulle få hålla på än om man får låna vallateamet, rätten till att byta skidor 3 ggr., fika i Djupsjölia, Källom. Bölesbacken, Snärta in på Sidensjögården till Margona för å pudra näsan å få sig en styrketår, och så vidare... Å hur less skulle man inte bli innan man va framme? Å va skulle man dit för?? Svettig och äcklig vill man väl inte gå på stan iaf.
Krävs nog en hel del doping och lockelser för att klara en sån grej!!


Sverige va inte dålig i det här OS iaf - Fixade 10 medaljer eller nåt.

Surr surr surr... nu ska jag göra "mört" natt natt!!

Inga kommentarer: