fredag 19 februari 2010

Från OS till SSK

Så va det fredag igen - säger som alla andra bloggerskor - himmel va veckorna går fort.
Jag har varit hemma å stökat runt men vet inte om det hänt några större stordåd. Hade frukost bjudning imorse - nja, bjudning å bjudning - en kaffegäst från Mosjö och en från huset mittemot.
Fixade med lite tvätt - stökade i ordning i en skrubb som blev totalurplockad igår. Har nämnligen fått klart med centraldammsugaren till övervåningen! Perfekt - då kanske Mocke-dammsugaren kan få gå i pension. MEN att kasta bort den blir det inte tal om, behövs nog ibland ändå.
Jag fick en kaffegäst till lunch också, en gräsänka, - det va trevligt att få surra bort en stund.

Ikväll är det SSKs årsmöte - har grejat lite med valberedningspapper idag så det är klart inför kvällen. Eftersom Rickard sitter i styrelsen så skulle det även bakas en kaka till kvällens möte - Trots att man inte tycks göra nåt så håller man på hela tiden.

Igår hade jag och Nils bak-stund också. Han va chef över bageriet!! En riktig hejare på att slicka vispar... MEN nån ska ju göra det också. Det blev två jättesöta sockerkakor i hans mini-formar.

Den mesta tiden går åt till att kolla OS om kvällarna. Men det går ju inte så jättebra hela tiden kan man säga. Jag har också märkt att jag är en skitdålig förlorare. Va jätte sur häromkvällen när sprintarna misslyckades en efter en... De gör det ju jättebra egentligen men VARFÖR är man alltid på den svajiga sidan... Man kan aldrig luta sig tillbaka och tryggt och lugnt följa matcher och lopp... KANSKE är det just för att allt kan hända när det handlar om MÄNNISKOR!

Ikväll är det först möte och sen är det OS som gäller - hockey och skidor.

Kom igen nu och stötta SSK - Vad vore väl byn utan sportklubb?? Jag, som en del valberedningen har hör alla möjliga bortförklaringar varför man inte har tid, ork eller lust... eller det klassiska - MIN TID KOMMER!! (Jag ser fram emot den dag då det blir personvalskampanjer för att få sitta i en styrelse... RÖSTA PÅ MIG!!!! Känn själv va häftigt det skulle vara - SLAGSMÅL om styrelseposterna.... Kanske om en miljon år eller nåt å då är man väl själv ute ur leken!!)
Jag tror att ALLAS tid är NU och ska vi få den här byn å överleva så håller inte argumenten. Ska vi klara oss så gäller det att se till att allt snurrar - skidspår, fotbollsplaner, BADPLATS, affär, mack, vägar... ja allt. Trots allt så är det många som engagerar sig i lite av varje. Det är ju ändå vi som ska bo här och då vill vi ju att det ska va trevligt! En annan klyscha - Det blir det man gör det till.. nåt att ha i bakhuvudet!
TACK till alla som ställer upp och jobbar - Kanoners!!
Det blir ju sååå mycke roligare om man är många som jobbar - håll me om det!

Jag vet iaf vem som är utsedd till stipendiat för Bengt Hellgrens minnesfond - En ung lovande talang i mer än en grej!!

På återhörande!

Inga kommentarer: