söndag 28 februari 2010

Dagen efter kaoset!


Gårdagen blev lite kaotiskt kan man milt säga. Vi for på hockeyn. Axel fick åka med Robert, Oscar och Farfar. Nils och jag tog egen bil. Så lång är allt gott och väl.

Tog oss in, gick förbi toan innan vi gick till våra platser... Lyssnade på nationalsången, vilket nästan är det bästa på hela matchen om man frågar Nils, -fin sång, sa han

Matchen startade och målen rullade in ett efter ett... Det va roligt att va Modo-it.



Kurt va också på plats - också glad över modos målkavalkad!!

Första periodpausen kom de små spelarna in på planen... det kryllade av barn - va hur många som helst... Synd att KB inte hade nån målis - då blir det lätt mål för det andra laget. Matchen slutade 4 - 0 till Anundsjö.


Axel tyckte att det va kul och det va ju huvudsaken..

Sen såg vi andra periden och det gick ju lika bra som den första. Nils klagade över magont... fast det gör han jämt när det är nåt han inte tycker är så kul. Mutade honom med att vi skulle gå och köpa fika sen... just när vi skulle gå sa han att han höll på att kräkas. Oj, då måste vi på toa sa jag. Vi hann ut från läktaren och DÄR - DÄR utanför la han en pizza... Snacka om att man är i blickfånget.. Alla människor stod och glodde på oss... Jag lät honom kräkas och tänkte att det där städar jag upp sen. In på närmaste toa och hämta papper och torka bort så gott det gick. Hm, va kul... värst va det för Nils som grinade och sa att ALLT VA HANS FEL... stackare... det va väl ingens fel försökte jag förklara.
Marina m familj kom just förbi, kändes ju bra att nån man kände också va där. Marina hjälpte Nils att tvätta tutten...

Så kan det gå. Sista perioden satt jag och Nils i puben och såg matchen på tv. Det fanns fler där som förmodligen borde må lite illa inom några timmar... men där kan man nog säga att det är deras eget fel... En kille släppte ner en ölflaska i golvet så det blev miljoners bitar... Nils tittade lite mysko på dem men va för trött att kommentera det hela.

Slutresultatet va ju super bra 10 - 3 Wow

Hemresan gick rätt så bra. Fick stanna i Gerdal för att återigen kräkas. Väl hemma gick vi och la oss alla tre och såg på skidåkningen. Somnade gott och sov lugnt hela natten.

Nu har vi skickat storebror på hockeyträning och Nils ligger på soffan och tar igen sig.

Vilken härlig helg vi haft!!

1 kommentar:

Mia sa...

Oj, vilken kväll! Inte kul när de blir sjuka så där mitt bland allt folk... varken för mamman eller pojken.
Så det var därför du hann se att vi inte var hemma i helgen.. ja, när ni stannade till i Gerdal för att kräkas ;)... Stackare!